Pipedream – King Cock 9 Inch Vibr Stiffy Realisztikus vibrátor

18,490 Ft Bruttó

Törlés
Mny:

Ha egy valósághű vibrátort keres, amely mindig készen áll a cselekvésre, a King Cock Vibrating Stiffy a tökéletes választás a maximális kielégüléshez! Ez az élethű vibrátor egy erőteljes, többsebességes vibrátorral rendelkezik, amely észbontó izgalmakat biztosít. Még az igazinál is jobb érzés! Próbáld ki a zuhany alatt vagy a fürdőben, és változtasd a fürdőidőt gyönyörré.

Additional Information

Weight 0.186 kg
Dimensions 6 × 10 × 44 cm
Szükséges elemek száma

2

Szín

,

Teljes hossza

Modell szám

21429

Modellnév

King Cock 9 Inch Vibr Stiffy

Anyagcsoport

Termékcsoport

Csomagolás

6 x 10 x 44 cm – 2,3 x 3,9 x 17,2 inch

Származási hely

Mexico

Szükséges akkumulátorok

["C"]

Anyaga

Cikk kategória

Vibrators

Testbiztos

Elemeket tartalmaz

Nem

Behelyezhető hossz

23.5 cm

Gyártó neve

címke

King Cock by Pipedream

Átmérő

6 cm

0★

Rating

  • 5★ 0
  • 4★ 0
  • 3★ 0
  • 2★ 0
  • 1★ 0

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Pipedream – King Cock 9 Inch Vibr Stiffy Realisztikus vibrátor” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Pipedream

Azért vagyunk itt, hogy felfrissítsük a szexuális wellness világát, meghitt pillanatokat inspiráljunk, és innovatív termékeinkkel fokozzuk az élvezetet!
A Pipedream Products több mint 45 éve újradefiniálja az intim ellátás és a szexuális jólét kontextusát és felfogását. Az 1973-ban Ohio államban családi vállalkozásként alapított vállalat azóta a világ egyik legnagyobb szexuális wellness termékgyártójává vált.
A Pipedream ötvözi az innovációt és a saját technológiát, hogy olyan termékeket szállítson, amelyek erősítik a kapcsolatot, inspirálják a meghitt pillanatokat és fokozzák az élvezetet. A Pipedream márkacsalád gyakorlatilag minden élvezeti termékkategóriát átfog – és partnereivel a Pipedream ügyfelek széles körét tudja kiszolgálni világszerte. A Pipedream büszke címzettje több mint 100 díjnak rangos ipari forrásokból, és számos AIGA, ID és IDEA Design Awards díjat kapott.