Pipedream – Long Erection Enhancer Pénisz köpeny

9,990 Ft Bruttó

Külső raktáron! Várható szállítás 2-5 munkanap.

Mny:

A Controlnak komoly előnyei vannakA CONTROL a befolyásolás erejével készült, kimért korlátozást kínál a szilárd, erős, hosszan tartó erekció és az intenzív orgazmus érdekében. A világ legkényelmesebb enhancement hüvelyének megalkotásához a rendelkezésre álló legjobb anyagra volt szükség – rendkívül rugalmas szilikonra, puha, nem szúró felülettel, amely egyenletes nyomást és nagyobb általános eredményeket biztosít.Transform Your Sensations: Könnyen megfordítható. Vágja a kívánt hosszúságra.Hossz: 5′ (12,5 cm) Belső átmérő: 1,2′ (3 cm) Transform Your SensationsEgyszerűen megfordítható. A kívánt hosszúságra vágható.Mega Stretch szilikon1st-of-its-Kind: A rendelkezésre álló legnyúlékonyabb szilikon. A világ leghigiénikusabb, legkényelmesebb testreszabott illeszkedése.Kiterjesztett felületNem csípő kényelem növeli a stabilitást és a teljesítménytHatalmas élvezetKiterjesztett tevékenységek és fokozottabb orgazmusokNagyobb érzéki élményMegfordítható sima vagy texturált külsőhözNövelje a kerületet, növelje a vastagságotNagy, kielégítő erekcióKis végbordák és nagyobb középső bordákEgyedülálló élvezet mindkét partner számára Vágható anyagSzabályozható illeszkedés bármilyen mérethez Stabil támasztó hüvelyEgyedülállóbb, megerősített erekció.

Additional Information

Weight 0.086 kg
címke

CONTROL by Sir Richards

Anyaga

Gyártó neve

Cikk kategória

Sleeves

Szín

Származási hely

China

Termékcsoport

Anyagcsoport

Modellnév

Long Erection Enhancer

Modell szám

22403

Teljes hossza

Átmérő

3 cm

0★

Rating

  • 5★ 0
  • 4★ 0
  • 3★ 0
  • 2★ 0
  • 1★ 0

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Pipedream – Long Erection Enhancer Pénisz köpeny” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Pipedream

Azért vagyunk itt, hogy felfrissítsük a szexuális wellness világát, meghitt pillanatokat inspiráljunk, és innovatív termékeinkkel fokozzuk az élvezetet!
A Pipedream Products több mint 45 éve újradefiniálja az intim ellátás és a szexuális jólét kontextusát és felfogását. Az 1973-ban Ohio államban családi vállalkozásként alapított vállalat azóta a világ egyik legnagyobb szexuális wellness termékgyártójává vált.
A Pipedream ötvözi az innovációt és a saját technológiát, hogy olyan termékeket szállítson, amelyek erősítik a kapcsolatot, inspirálják a meghitt pillanatokat és fokozzák az élvezetet. A Pipedream márkacsalád gyakorlatilag minden élvezeti termékkategóriát átfog – és partnereivel a Pipedream ügyfelek széles körét tudja kiszolgálni világszerte. A Pipedream büszke címzettje több mint 100 díjnak rangos ipari forrásokból, és számos AIGA, ID és IDEA Design Awards díjat kapott.