Pipedream – Love Paddle Paskoló

7,190 Ft Bruttó

Külső raktáron! Várható szállítás 2-5 munkanap.

Mny:
SKU: 22243 Kategóriák: ,

Egyetlen csapás ebből a határozott Fantasy Love Paddle-ből, és az alanyod tudni fogja, ki a főnök. Adjon komoly játékidő büntetést egy gyors ütéssel, miközben a fémszegecsek csípősen csókolják a bőrüket. Soha nem fájt még ilyen jól!

Additional Information

Weight 0.111 kg
Dimensions 1 × 8 × 42 cm
Anyaga

címke

Fetish Limited Edition by Pipedream

Gyártó neve

Cikk kategória

Bondage / SM

Szín

Származási hely

China

Csomagolás

42 x 8 x 1 cm – 16,4 x 3,1 x 0,4 inch

Termékcsoport

Anyagcsoport

Modellnév

Love Paddle

Modell szám

22243

Teljes hossza

Átmérő

8 cm – 3,03 inch

0★

Rating

  • 5★ 0
  • 4★ 0
  • 3★ 0
  • 2★ 0
  • 1★ 0

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Pipedream – Love Paddle Paskoló” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Pipedream

Azért vagyunk itt, hogy felfrissítsük a szexuális wellness világát, meghitt pillanatokat inspiráljunk, és innovatív termékeinkkel fokozzuk az élvezetet!
A Pipedream Products több mint 45 éve újradefiniálja az intim ellátás és a szexuális jólét kontextusát és felfogását. Az 1973-ban Ohio államban családi vállalkozásként alapított vállalat azóta a világ egyik legnagyobb szexuális wellness termékgyártójává vált.
A Pipedream ötvözi az innovációt és a saját technológiát, hogy olyan termékeket szállítson, amelyek erősítik a kapcsolatot, inspirálják a meghitt pillanatokat és fokozzák az élvezetet. A Pipedream márkacsalád gyakorlatilag minden élvezeti termékkategóriát átfog – és partnereivel a Pipedream ügyfelek széles körét tudja kiszolgálni világszerte. A Pipedream büszke címzettje több mint 100 díjnak rangos ipari forrásokból, és számos AIGA, ID és IDEA Design Awards díjat kapott.