Pipedream – Love Thrust-Her Up-Down vibrátor

42,590 Ft Bruttó

Külső raktáron! Várható szállítás 2-5 munkanap.

Mny:

Azt akarta, hogy jóllakottnak érezze magát. Élvezni akart egy jó kis ütést. De azt is szerette volna, hogy teljesen ura legyen a helyzetnek. Nem akart beszélgetni. Akkor akarta a végső gyönyör élményét, amikor akarta. Ekkor döntött úgy, hogy itt az ideje, hogy egy kis időt töltsön magának a Love Thrust-Herrel, a tökéletes társával, aki mindig készen állt arra, hogy teljesítse minden intim kívánságát. Megnyomta a gombot, hogy aktiválja a melegítő mechanizmust. Mmmmm, imádta, hogy megnyugtató, 104 fokosra melegedett. A melegségtől olyan érzést keltett, mintha igazi társa lenne. A rögzítő tapadókorongot használta, hogy pontosan oda pozícionálja a Thrust-ját, ahová akarta. Azon kapta magát, hogy nedves lesz, ha csak arra gondolt, milyen jó érzés lesz. Valószínűleg még síkosítóra sem lesz szüksége, bár a biztonság kedvéért bedörzsölte vele a Thrust-her tetejét. Becsúsztatta a karcsú szárat a belsejébe. Ah, valóban tökéletesen illeszkedett hozzá. Imádta a teltség érzését. Gyorsan megnyomta a gombot, hogy elinduljon a tolóerő. Lassan kezdte, de addig nyomogatta, amíg meg nem találta a kívánt lökőerőt. Örült, hogy a kezei szabadok voltak, így játszhatott magával, miközben a Toló-Her ritmikusan verte nedves hüvelyét. Megnyomott egy másik gombot, hogy izgató rezgést adjon hozzá. Igen, azt akarta, hogy a Thrust-Her erősebben és mélyebben döngölje, és érezni akarta a rezgéseket az egész érzékeny erogén zónájában. Azon kapta magát, hogy a csípőjét csikorgatja és az ajkát harapdálja. Újra megnyomta a rezgés gombot. Elképzelte, ahogy Love Thrust-Her egyre erősebben és erősebben siklik benne. Kezdte érezni, hogy mélyen belül hullámok gyűlnek fel benne. Minden gondolatát elengedte, és átadta magát, ahogy izmai megfeszültek, és egy robbanásszerű orgazmus teljesen magával ragadta. Hagyta, hogy a melegség, a vibráció és a lökés folytatódjon, miközben meglovagolta orgazmusa lüktető hullámát. Megtalálta az utat a saját erőteljes, személyes gyönyöréhez. Megtalálta a paradicsomát. Minden csak róla szólt. További információk itt érhetők el.

Additional Information

Weight 0.774 kg
Dimensions 9 × 11 × 28 cm
Anyaga

címke

Fantasy For Her by Pipedream

Gyártó neve

Behelyezhető hossz

15.2 cm

Cikk kategória

Vibrators

Szín

Származási hely

China

Termékcsoport

Anyagcsoport

Modellnév

Love Thrust-Her

Modell szám

22326

Átmérő

3.6 cm

0★

Rating

  • 5★ 0
  • 4★ 0
  • 3★ 0
  • 2★ 0
  • 1★ 0

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Pipedream – Love Thrust-Her Up-Down vibrátor” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Pipedream

Azért vagyunk itt, hogy felfrissítsük a szexuális wellness világát, meghitt pillanatokat inspiráljunk, és innovatív termékeinkkel fokozzuk az élvezetet!
A Pipedream Products több mint 45 éve újradefiniálja az intim ellátás és a szexuális jólét kontextusát és felfogását. Az 1973-ban Ohio államban családi vállalkozásként alapított vállalat azóta a világ egyik legnagyobb szexuális wellness termékgyártójává vált.
A Pipedream ötvözi az innovációt és a saját technológiát, hogy olyan termékeket szállítson, amelyek erősítik a kapcsolatot, inspirálják a meghitt pillanatokat és fokozzák az élvezetet. A Pipedream márkacsalád gyakorlatilag minden élvezeti termékkategóriát átfog – és partnereivel a Pipedream ügyfelek széles körét tudja kiszolgálni világszerte. A Pipedream büszke címzettje több mint 100 díjnak rangos ipari forrásokból, és számos AIGA, ID és IDEA Design Awards díjat kapott.