Pipedream – Masquerade Mask & Ball Gag Szájpecek

SKU: 22249 Kategóriák: ,

Tanítsd meg szerelmednek a behódolás jelentését pillanatok alatt ezzel a lélegző maszkkal és golyófogóval. A közönséges labdajátékokkal ellentétben ez a szájkosár légzőnyílásokkal rendelkezik a könnyű légzés érdekében, így tökéletes a kezdőknek és mindenki számára szórakoztató. Az elasztikus fejpánt a legtöbb mérethez méretre nyúlik, míg a szájkosár könnyen tisztítható játéktisztítóval és meleg vízzel. Egy méret a legtöbbeknek megfelel. Ezzel a szilárd, lélegző golyós szájkosárral az alanyod szájába dugva nem lesz képes egy szót sem szólni… hogy mi történik ezután, az már csak rajtad múlik!

Additional Information

Weight 0.125 kg
Dimensions 4 × 12 × 30 cm
about_the_brand
Anyaga

címke

Fetish Limited Edition by Pipedream

discount
Gyártó neve

Cikk kategória

Bondage / SM

Szín

Származási hely

China

Új
Csomagolás

30 x 12 x 4 cm – 11,7 x 4,7 x 1,6 inch

Termékcsoport

Anyagcsoport

Modellnév

Masquerade Mask and Ball Gag

Modell szám

22249

0★

Rating

  • 5★ 0
  • 4★ 0
  • 3★ 0
  • 2★ 0
  • 1★ 0

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Pipedream – Masquerade Mask & Ball Gag Szájpecek” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Pipedream

Azért vagyunk itt, hogy felfrissítsük a szexuális wellness világát, meghitt pillanatokat inspiráljunk, és innovatív termékeinkkel fokozzuk az élvezetet!
A Pipedream Products több mint 45 éve újradefiniálja az intim ellátás és a szexuális jólét kontextusát és felfogását. Az 1973-ban Ohio államban családi vállalkozásként alapított vállalat azóta a világ egyik legnagyobb szexuális wellness termékgyártójává vált.
A Pipedream ötvözi az innovációt és a saját technológiát, hogy olyan termékeket szállítson, amelyek erősítik a kapcsolatot, inspirálják a meghitt pillanatokat és fokozzák az élvezetet. A Pipedream márkacsalád gyakorlatilag minden élvezeti termékkategóriát átfog – és partnereivel a Pipedream ügyfelek széles körét tudja kiszolgálni világszerte. A Pipedream büszke címzettje több mint 100 díjnak rangos ipari forrásokból, és számos AIGA, ID és IDEA Design Awards díjat kapott.