Pipedream – Mega-Bator Ass popsi

63,790 Ft Bruttó

Külső raktáron! Várható szállítás 2-5 munkanap.

Mny:

A Mega-Bator az egyetlen kéz nélküli maszturbátor a világon, amely minden munkát elvégez helyetted, miközben a kedvenc mocskodat nézed a mobileszközödön. Nincs több pumpálás, simogatás vagy szorítás, csak nyomj meg egy gombot, és élvezd a robbanásszerű eredményeket, amiktől keményebben elélvezel, mint valaha. Nem kell elemet cserélni, és nincsenek rendetlen tápkábelek, amelyek a móka útjába állnának, ez a vízálló maszturbátor lítium akkumulátorral és szupererős motorral működik, amely elképesztő izgalmakat és végtelen gyönyörkombinációkat biztosít. Ellentétben a szokásos automata simogatókkal, amelyek vagy körbe-körbe forognak, vagy fel-le simogatnak, a fejlett Mega-Bator mindkét mozgást kombinálja a valaha létrehozott legelképesztőbb érzésekért.

Additional Information

Weight 0.952 kg
Dimensions 12 × 12 × 40 cm
Anyaga

Szükséges akkumulátorok

["Lithium Ion"]

Gyártó neve

Testbiztos

Cikk kategória

Masturbator

Szín

Származási hely

China

címke

Fetish Fantasy Extreme by Pipedream

Csomagolás

40 x 12 x 12 cm – 15,6 x 4,7 x 4,7 inch

Termékcsoport

Vízállóság

Vízálló

Anyagcsoport

Modellnév

Mega-Bator Ass

Modell szám

21558

Teljes hossza

Átmérő

8 cm – 3 inch

0★

Rating

  • 5★ 0
  • 4★ 0
  • 3★ 0
  • 2★ 0
  • 1★ 0

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Pipedream – Mega-Bator Ass popsi” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Pipedream

Azért vagyunk itt, hogy felfrissítsük a szexuális wellness világát, meghitt pillanatokat inspiráljunk, és innovatív termékeinkkel fokozzuk az élvezetet!
A Pipedream Products több mint 45 éve újradefiniálja az intim ellátás és a szexuális jólét kontextusát és felfogását. Az 1973-ban Ohio államban családi vállalkozásként alapított vállalat azóta a világ egyik legnagyobb szexuális wellness termékgyártójává vált.
A Pipedream ötvözi az innovációt és a saját technológiát, hogy olyan termékeket szállítson, amelyek erősítik a kapcsolatot, inspirálják a meghitt pillanatokat és fokozzák az élvezetet. A Pipedream márkacsalád gyakorlatilag minden élvezeti termékkategóriát átfog – és partnereivel a Pipedream ügyfelek széles körét tudja kiszolgálni világszerte. A Pipedream büszke címzettje több mint 100 díjnak rangos ipari forrásokból, és számos AIGA, ID és IDEA Design Awards díjat kapott.