Pipedream – Metal Handcuffs Csukló Bilincs

3,390 Ft Bruttó

Külső raktáron! Várható szállítás 2-5 munkanap.

Mny:
SKU: 22215 Kategóriák: ,

Mielőtt tudtam volna, mi történik, éreztem, hogy hideg fém szorul a csuklóm köré. Még soha nem bilincseltek meg – de nem lehetett félreérteni, hogy mi történik. “A csuklóimat a hátam mögé bilincselve, az ágyra nyomott, és szétfeszítette a lábaimat. Érzelmeim keveredtek a zavarodottsággal és a vággyal, és hangosan felnyögtem, amikor éreztem, hogy a nyelve végigsimít a csiklómon.

Additional Information

Weight 0.103 kg
Dimensions 3 × 8 × 14 cm
discount
about_the_brand
Anyaga

címke

Fetish Limited Edition by Pipedream

Gyártó neve

Cikk kategória

Bondage / SM

Szín

Származási hely

China

Új
Csomagolás

14 x 8 x 3 cm – 5,5 x 3,1 x 1,2 inch

Termékcsoport

Anyagcsoport

Modellnév

Metal Handcuffs

Modell szám

22215

0★

Rating

  • 5★ 0
  • 4★ 0
  • 3★ 0
  • 2★ 0
  • 1★ 0

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Pipedream – Metal Handcuffs Csukló Bilincs” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Pipedream

Azért vagyunk itt, hogy felfrissítsük a szexuális wellness világát, meghitt pillanatokat inspiráljunk, és innovatív termékeinkkel fokozzuk az élvezetet!
A Pipedream Products több mint 45 éve újradefiniálja az intim ellátás és a szexuális jólét kontextusát és felfogását. Az 1973-ban Ohio államban családi vállalkozásként alapított vállalat azóta a világ egyik legnagyobb szexuális wellness termékgyártójává vált.
A Pipedream ötvözi az innovációt és a saját technológiát, hogy olyan termékeket szállítson, amelyek erősítik a kapcsolatot, inspirálják a meghitt pillanatokat és fokozzák az élvezetet. A Pipedream márkacsalád gyakorlatilag minden élvezeti termékkategóriát átfog – és partnereivel a Pipedream ügyfelek széles körét tudja kiszolgálni világszerte. A Pipedream büszke címzettje több mint 100 díjnak rangos ipari forrásokból, és számos AIGA, ID és IDEA Design Awards díjat kapott.