Pipedream – Metal Leg Cuffs Bilincs

8,890 Ft Bruttó

Külső raktáron! Várható szállítás 2-5 munkanap.

Mny:
SKU: 21849 Kategóriák: ,

Ezek a kiváló minőségű acélból készült bilincsek tökéletes kiegészítői a biztonságos és szórakoztató kötöttségi játéknak. A kettős zárómechanizmus biztosítja, hogy az érzékeny bokákat ne csípje, nyomja össze, vagy szorítsa túlságosan – de bőven biztonságosak, és hosszú éjszakai élvezetet ígérnek a foglyodnak. Két kulcsot tartalmaz.

Additional Information

Weight 0.272 kg
Dimensions 3 × 13 × 17 cm
discount
about_the_brand
Anyaga

címke

Fetish Fantasy by Pipedream

Gyártó neve

Cikk kategória

Bondage / SM

Szín

Származási hely

China

Új
Csomagolás

13 x 17 x 3 cm – 5,1 x 6,6 x 1,2 inch

Termékcsoport

Anyagcsoport

Modellnév

Metal Leg Cuffs

Modell szám

21849

0★

Rating

  • 5★ 0
  • 4★ 0
  • 3★ 0
  • 2★ 0
  • 1★ 0

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Pipedream – Metal Leg Cuffs Bilincs” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Pipedream

Azért vagyunk itt, hogy felfrissítsük a szexuális wellness világát, meghitt pillanatokat inspiráljunk, és innovatív termékeinkkel fokozzuk az élvezetet!
A Pipedream Products több mint 45 éve újradefiniálja az intim ellátás és a szexuális jólét kontextusát és felfogását. Az 1973-ban Ohio államban családi vállalkozásként alapított vállalat azóta a világ egyik legnagyobb szexuális wellness termékgyártójává vált.
A Pipedream ötvözi az innovációt és a saját technológiát, hogy olyan termékeket szállítson, amelyek erősítik a kapcsolatot, inspirálják a meghitt pillanatokat és fokozzák az élvezetet. A Pipedream márkacsalád gyakorlatilag minden élvezeti termékkategóriát átfog – és partnereivel a Pipedream ügyfelek széles körét tudja kiszolgálni világszerte. A Pipedream büszke címzettje több mint 100 díjnak rangos ipari forrásokból, és számos AIGA, ID és IDEA Design Awards díjat kapott.