Pipedream – Mr. Right Vibrator G-pont vibrátor

11,090 Ft Bruttó

Törlés
Mny:

Kényeztesse magát a klasszikusok egyszerű örömeivel! A Mr. Right rugalmas, hajlékony, ívelt szárát úgy tervezték, hogy pontosan hozzád érjen. Állítsa be a többsebességes tárcsát a kívánt élvezeti szinthez, és hagyja, hogy a rezgések elvezessék a végső csúcspontig. Kompakt és vízálló, így a zuhany alatt vagy a fürdőben is élvezheti. Térjen vissza az alapokhoz, próbálja ki a Classixot! – Vízálló – Többsebességes

Additional Information

Weight 0.13 kg
Dimensions 5 × 8 × 29 cm
Átmérő

4.4 cm

Származási hely

China

Modell szám

22473

Modellnév

Mr. Right Vibrator

Anyagcsoport

Vízállóság

Vízálló

Termékcsoport

Szín

, ,

címke

Classix by Pipedream

Szükséges elemek száma

2

Cikk kategória

Vibrators

Elemeket tartalmaz

Nem

Behelyezhető hossz

15.5 cm

Gyártó neve

Anyaga

Szükséges akkumulátorok

["AA"]

Teljes hossza

0★

Rating

  • 5★ 0
  • 4★ 0
  • 3★ 0
  • 2★ 0
  • 1★ 0

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Pipedream – Mr. Right Vibrator G-pont vibrátor” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Pipedream

Azért vagyunk itt, hogy felfrissítsük a szexuális wellness világát, meghitt pillanatokat inspiráljunk, és innovatív termékeinkkel fokozzuk az élvezetet!
A Pipedream Products több mint 45 éve újradefiniálja az intim ellátás és a szexuális jólét kontextusát és felfogását. Az 1973-ban Ohio államban családi vállalkozásként alapított vállalat azóta a világ egyik legnagyobb szexuális wellness termékgyártójává vált.
A Pipedream ötvözi az innovációt és a saját technológiát, hogy olyan termékeket szállítson, amelyek erősítik a kapcsolatot, inspirálják a meghitt pillanatokat és fokozzák az élvezetet. A Pipedream márkacsalád gyakorlatilag minden élvezeti termékkategóriát átfog – és partnereivel a Pipedream ügyfelek széles körét tudja kiszolgálni világszerte. A Pipedream büszke címzettje több mint 100 díjnak rangos ipari forrásokból, és számos AIGA, ID és IDEA Design Awards díjat kapott.