Pipedream – Nipple Erector Set Mellbimbó pumpa

SKU: 21890 Kategóriák: ,

A Nipple Erector készletben minden megtalálható, amire szükséged van ahhoz, hogy a mellbimbóid élvezettel pumpáljanak! Kezdetnek válassza a kisebb nyílású pumpát, és helyezze a mellbimbója fölé. Nyomja össze a pumpát, hogy elérje a kívánt izmos állapotot, majd csúsztassa a gumigyűrűt a mellbimbó köré, hogy felállva tartsa. Ismételje meg a folyamatot a másik mellbimbón. Ha még nagyobbá szeretné tenni a mellbimbót, használja a szélesebb nyílású pumpát.

Additional Information

Weight 0.099 kg
Dimensions 4 × 17 × 24 cm
discount
about_the_brand
Anyaga

címke

Fetish Fantasy by Pipedream

Gyártó neve

Testbiztos

Cikk kategória

Bondage / SM

Szín

Származási hely

China

Új
Csomagolás

24 x 17 x 4 cm – 9,4 x 6,6 x 1,6 inch

Termékcsoport

Anyagcsoport

Modellnév

Nipple Erector Set

Modell szám

21890

0★

Rating

  • 5★ 0
  • 4★ 0
  • 3★ 0
  • 2★ 0
  • 1★ 0

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Pipedream – Nipple Erector Set Mellbimbó pumpa” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Pipedream

Azért vagyunk itt, hogy felfrissítsük a szexuális wellness világát, meghitt pillanatokat inspiráljunk, és innovatív termékeinkkel fokozzuk az élvezetet!
A Pipedream Products több mint 45 éve újradefiniálja az intim ellátás és a szexuális jólét kontextusát és felfogását. Az 1973-ban Ohio államban családi vállalkozásként alapított vállalat azóta a világ egyik legnagyobb szexuális wellness termékgyártójává vált.
A Pipedream ötvözi az innovációt és a saját technológiát, hogy olyan termékeket szállítson, amelyek erősítik a kapcsolatot, inspirálják a meghitt pillanatokat és fokozzák az élvezetet. A Pipedream márkacsalád gyakorlatilag minden élvezeti termékkategóriát átfog – és partnereivel a Pipedream ügyfelek széles körét tudja kiszolgálni világszerte. A Pipedream büszke címzettje több mint 100 díjnak rangos ipari forrásokból, és számos AIGA, ID és IDEA Design Awards díjat kapott.