Pipedream – Nipple Vises Mellbimbó csipesz

8,190 Ft Bruttó

Külső raktáron! Várható szállítás 2-5 munkanap.

Mny:
SKU: 22092 Kategóriák: ,

Kapja meg a megfelelő szorítást, és tegye mellbimbóit a gyönyörrel a Fetish Fantasy sorozatú mellbimbófogantyúkkal! Ezek a klasszikus fém mellbimbóprések állítható csavarokkal rendelkeznek, amelyek gyengéden nyomást gyakorolnak a mellbimbóidra, így tartva őket felállítva és növelve az érzékenységet. Távolítsa el az alsó rudat, helyezze a szorítót a mellbimbójára, zárja be a szorítót, és állítsa be a csavart, amíg el nem éri a kívánt nyomást. Hogy mi történik ezután, az csak rajtad múlik!

Additional Information

Weight 0.062 kg
Dimensions 1 × 12 × 18 cm
címke

Fetish Fantasy by Pipedream

discount
about_the_brand
Anyaga

Gyártó neve

Cikk kategória

Bondage / SM

Szín

Származási hely

China

Új
Csomagolás

#WAARDE!

Termékcsoport

Anyagcsoport

Modellnév

Nipple Vises

Modell szám

22092

0★

Rating

  • 5★ 0
  • 4★ 0
  • 3★ 0
  • 2★ 0
  • 1★ 0

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Pipedream – Nipple Vises Mellbimbó csipesz” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Pipedream

Azért vagyunk itt, hogy felfrissítsük a szexuális wellness világát, meghitt pillanatokat inspiráljunk, és innovatív termékeinkkel fokozzuk az élvezetet!
A Pipedream Products több mint 45 éve újradefiniálja az intim ellátás és a szexuális jólét kontextusát és felfogását. Az 1973-ban Ohio államban családi vállalkozásként alapított vállalat azóta a világ egyik legnagyobb szexuális wellness termékgyártójává vált.
A Pipedream ötvözi az innovációt és a saját technológiát, hogy olyan termékeket szállítson, amelyek erősítik a kapcsolatot, inspirálják a meghitt pillanatokat és fokozzák az élvezetet. A Pipedream márkacsalád gyakorlatilag minden élvezeti termékkategóriát átfog – és partnereivel a Pipedream ügyfelek széles körét tudja kiszolgálni világszerte. A Pipedream büszke címzettje több mint 100 díjnak rangos ipari forrásokból, és számos AIGA, ID és IDEA Design Awards díjat kapott.