Pipedream – O-Ring Gag Szájpecek

SKU: 22250 Kategóriák: ,

Lépjen be a behódolás új világába ezzel a pajzán O-gyűrűs szájkosárral. Ez a kezdőbarát szájkosár egy kis fém O-gyűrűt tartalmaz, amely két erős PVC pánttal van összekötve. A pántok a legtöbb mérethez igazodnak, szorosra húzva a gyűrűt és szélesre tárva tartva a szájat. Te irányítod, hogy mikor és milyen gyakran beszéljen a szeretőd… és hogy most mit teszel, az csak rajtad múlik!

Additional Information

Weight 0.075 kg
Dimensions 5 × 8 × 17 cm
címke

Fetish Limited Edition by Pipedream

Anyaga

Gyártó neve

Cikk kategória

Bondage / SM

Szín

Származási hely

China

Csomagolás

17 x 8 x 5 cm – 6,6 x 3,1 x 2 inch

Termékcsoport

Anyagcsoport

Modellnév

O-Ring Gag

Modell szám

22250

Teljes hossza

Átmérő

5 cm – 1,81 inch

0★

Rating

  • 5★ 0
  • 4★ 0
  • 3★ 0
  • 2★ 0
  • 1★ 0

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Pipedream – O-Ring Gag Szájpecek” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Pipedream

Azért vagyunk itt, hogy felfrissítsük a szexuális wellness világát, meghitt pillanatokat inspiráljunk, és innovatív termékeinkkel fokozzuk az élvezetet!
A Pipedream Products több mint 45 éve újradefiniálja az intim ellátás és a szexuális jólét kontextusát és felfogását. Az 1973-ban Ohio államban családi vállalkozásként alapított vállalat azóta a világ egyik legnagyobb szexuális wellness termékgyártójává vált.
A Pipedream ötvözi az innovációt és a saját technológiát, hogy olyan termékeket szállítson, amelyek erősítik a kapcsolatot, inspirálják a meghitt pillanatokat és fokozzák az élvezetet. A Pipedream márkacsalád gyakorlatilag minden élvezeti termékkategóriát átfog – és partnereivel a Pipedream ügyfelek széles körét tudja kiszolgálni világszerte. A Pipedream büszke címzettje több mint 100 díjnak rangos ipari forrásokból, és számos AIGA, ID és IDEA Design Awards díjat kapott.