Pipedream – O-Ring Gag & Nipple Clamps Mellbimbó csipesz

SKU: 22224 Kategóriák: ,

Vedd rá a szeretődet, hogy szélesre tárja a száját, és mondd, hogy ahhhhh ezzel a csintalan O-gyűrűs szájkosárral és mellbimbóbilincsekkel. A szájszorító egy bőrbe csomagolt kis fém O-gyűrűből áll, amely két erős bőrszíjjal van összekötve. Két láncos mellbimbóbilincs tartja a mellbimbóidat élénken, és a bevonatos bilincsek könnyen beállíthatók a kívánt feszességhez. A bőrpántok a legtöbb mérethez igazodnak, szorosan húzva a gyűrűt és szélesre tárva tartva a szájat. Te irányítod, mikor és milyen gyakran szólal meg a szeretőd… hogy mit teszel ezután, az csak rajtad múlik!

Additional Information

Weight 0.109 kg
Dimensions 5 × 8 × 14 cm
discount
about_the_brand
Anyaga

címke

Fetish Limited Edition by Pipedream

Gyártó neve

Cikk kategória

Bondage / SM

Szín

Származási hely

China

Új
Csomagolás

14 x 8 x 5 cm – 5,5 x 3,1 x 2 inch

Termékcsoport

Anyagcsoport

Modellnév

O-Ring Gag and Nipple Clamps

Modell szám

22224

Teljes hossza

0★

Rating

  • 5★ 0
  • 4★ 0
  • 3★ 0
  • 2★ 0
  • 1★ 0

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Pipedream – O-Ring Gag & Nipple Clamps Mellbimbó csipesz” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Pipedream

Azért vagyunk itt, hogy felfrissítsük a szexuális wellness világát, meghitt pillanatokat inspiráljunk, és innovatív termékeinkkel fokozzuk az élvezetet!
A Pipedream Products több mint 45 éve újradefiniálja az intim ellátás és a szexuális jólét kontextusát és felfogását. Az 1973-ban Ohio államban családi vállalkozásként alapított vállalat azóta a világ egyik legnagyobb szexuális wellness termékgyártójává vált.
A Pipedream ötvözi az innovációt és a saját technológiát, hogy olyan termékeket szállítson, amelyek erősítik a kapcsolatot, inspirálják a meghitt pillanatokat és fokozzák az élvezetet. A Pipedream márkacsalád gyakorlatilag minden élvezeti termékkategóriát átfog – és partnereivel a Pipedream ügyfelek széles körét tudja kiszolgálni világszerte. A Pipedream büszke címzettje több mint 100 díjnak rangos ipari forrásokból, és számos AIGA, ID és IDEA Design Awards díjat kapott.