Pipedream – OMG Mood Silicone VibratorCsiklóizgató vibrátor

10,790 Ft Bruttó

Külső raktáron! Várható szállítás 2-5 munkanap.

Mny:

Az OMG! Rabbit úgy tervezték, hogy a megfelelő helyeken csábítson el! A klasszikus formát új magasságokba emelve, a rugalmas ívek külsőleg és belsőleg is élvezetet nyújtanak, közvetlen rezgéssel az összes legérzékenyebb erogén területre. A két erős motor megduplázza a kielégülést, 10 egyedi rezgésmintát élvezhetsz. Az ultrasima szilikon kialakítás vízálló, hogy a zuhany alatt, a fürdőben vagy a kádban is jól érezd magad.2 nagy teljesítményű motor hihetetlen egyidejű stimulációt biztosít egy gombnyomással.10 rezgésmintaVízálló

Additional Information

Weight 0.204 kg
Dimensions 6 × 10 × 27 cm
Szükséges akkumulátorok

["AAA"]

Termékcsoport

Megjelenési hónap

December 2019

Teljes hossza

Modell szám

21950

Modellnév

OMG Mood Silicone Vibrator

Anyagcsoport

Vízállóság

Vízálló

Rezgő módok

10

Származási hely

China

címke

OMG by Pipedream

Anyaga

Szín

Szükséges elemek száma

2

Cikk kategória

Vibrators

Testbiztos

Elemeket tartalmaz

Nem

Behelyezhető hossz

9.5 cm

Gyártó neve

Átmérő

3.7 cm

0★

Rating

  • 5★ 0
  • 4★ 0
  • 3★ 0
  • 2★ 0
  • 1★ 0

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Pipedream – OMG Mood Silicone VibratorCsiklóizgató vibrátor” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Pipedream

Azért vagyunk itt, hogy felfrissítsük a szexuális wellness világát, meghitt pillanatokat inspiráljunk, és innovatív termékeinkkel fokozzuk az élvezetet!
A Pipedream Products több mint 45 éve újradefiniálja az intim ellátás és a szexuális jólét kontextusát és felfogását. Az 1973-ban Ohio államban családi vállalkozásként alapított vállalat azóta a világ egyik legnagyobb szexuális wellness termékgyártójává vált.
A Pipedream ötvözi az innovációt és a saját technológiát, hogy olyan termékeket szállítson, amelyek erősítik a kapcsolatot, inspirálják a meghitt pillanatokat és fokozzák az élvezetet. A Pipedream márkacsalád gyakorlatilag minden élvezeti termékkategóriát átfog – és partnereivel a Pipedream ügyfelek széles körét tudja kiszolgálni világszerte. A Pipedream büszke címzettje több mint 100 díjnak rangos ipari forrásokból, és számos AIGA, ID és IDEA Design Awards díjat kapott.