Pipedream – OMG Selfie Silicone VibratorCsiklóizgató vibrátor

10,790 Ft Bruttó

Külső raktáron! Várható szállítás 2-5 munkanap.

Mny:

Az OMG! Rabbit úgy tervezték, hogy a megfelelő helyeken csábítson el! A klasszikus formát új magasságokba emelve, a rugalmas ívek külsőleg és belsőleg is élvezetet nyújtanak, közvetlen rezgéssel az összes legérzékenyebb erogén területre. A két erős motor megduplázza a kielégülést, 10 egyedi rezgésmintát élvezhetsz. Az ultrasima szilikon kialakítás vízálló, hogy a zuhany alatt, a fürdőben vagy a kádban is jól érezd magad.2 nagy teljesítményű motor hihetetlen egyidejű stimulációt biztosít egy gombnyomással.10 rezgésmintaVízálló

Additional Information

Weight 0.208 kg
Dimensions 10 × 19 × 53 cm
Átmérő

3.7 cm

Származási hely

China

Teljes hossza

Modell szám

21952

Modellnév

OMG Selfie Silicone Vibrator

Anyagcsoport

Vízállóság

Vízálló

Rezgő módok

10

Termékcsoport

Anyaga

Szükséges akkumulátorok

["AAA"]

Szín

Szükséges elemek száma

2

Cikk kategória

Vibrators

Testbiztos

Elemeket tartalmaz

Nem

Behelyezhető hossz

10.1 cm

Gyártó neve

címke

OMG by Pipedream

Megjelenési hónap

December 2019

0★

Rating

  • 5★ 0
  • 4★ 0
  • 3★ 0
  • 2★ 0
  • 1★ 0

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Pipedream – OMG Selfie Silicone VibratorCsiklóizgató vibrátor” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Pipedream

Azért vagyunk itt, hogy felfrissítsük a szexuális wellness világát, meghitt pillanatokat inspiráljunk, és innovatív termékeinkkel fokozzuk az élvezetet!
A Pipedream Products több mint 45 éve újradefiniálja az intim ellátás és a szexuális jólét kontextusát és felfogását. Az 1973-ban Ohio államban családi vállalkozásként alapított vállalat azóta a világ egyik legnagyobb szexuális wellness termékgyártójává vált.
A Pipedream ötvözi az innovációt és a saját technológiát, hogy olyan termékeket szállítson, amelyek erősítik a kapcsolatot, inspirálják a meghitt pillanatokat és fokozzák az élvezetet. A Pipedream márkacsalád gyakorlatilag minden élvezeti termékkategóriát átfog – és partnereivel a Pipedream ügyfelek széles körét tudja kiszolgálni világszerte. A Pipedream büszke címzettje több mint 100 díjnak rangos ipari forrásokból, és számos AIGA, ID és IDEA Design Awards díjat kapott.