Pipedream – P-Spot Massager Prosztata masszírozó

18,790 Ft Bruttó

Külső raktáron! Várható szállítás 2-5 munkanap.

Mny:

A Control komoly előnyökkel járA CONTROL a befolyásolás erejével készült, és olyan technológiát kínál, amely fokozza a prosztatajátékot és felemeli az intim élményeket. A prosztata/perineum vibráción keresztüli stimulálása javítja a szexuális teljesítményt és többszörös prosztataorgazmust válthat ki. A vízálló kialakítás egyedül vagy szexuális játék közben is viselhető a hatásos eredmények érdekében. A belső szár kifejezetten a prosztata stimulálására van hajlítva. 3 teljesítményszinten és 4 funkcióval működő, kényelmes újratölthető motorral az ívelt csúcsban, tapasztalja meg az erős digitális vibrációt, hogy minden orgazmus intenzívebbé váljon. Az ergonómikus, élvezetesen formázott talp rezgést és egyenletes nyomást biztosít közvetlenül a gát régiójára a teljes kéz nélküli stimuláció érdekében.Hosszúság: 4′ (10,1 cm) Behelyezhető hossz: 3′ (7,6 cm) Behelyezhető szélesség: 1′ (2 cm).5 cm) Progresszív kialakítás Kifejezetten a férfi anatómia számára kifejlesztett, erőteljes gyönyörElősíti a teljesítményt és fokozza a csúcspontokat Egyszerű, intuitív vezérlés 7 digitális rezgésmód Vízálló és mosható Élvezze a zuhany alatt, a kádban vagy a fürdőben Erőteljes, csendes rezgésElősíti a gyönyörtUSB újratölthető1+ óra folyamatos üzemidő töltésenként1 év korlátozott garancia – mi gondoskodunk rólaGyors kezelési útmutató: A CONTROL P-Spot Massager készen áll a feltöltéssel együtt.Be/kikapcsolás: Egyszerűen tartsa lenyomva a bekapcsológombot 3 másodpercig a be- és kikapcsoláshoz. A CONTROL P-Spot Massager 3 teljesítményszinttel és 4 funkcióval rendelkezik, így összesen 7 rezgési módot élvezhet. Nyomja meg a bekapcsológombot a csendes, erőteljes rezgés szintjeinek váltogatásához.Töltés: A CONTROL P-Spot Massager kényelmesen USB-n keresztül tölthető, és töltőzsinórral van ellátva. A bekapcsológomb töltés közben villogni fog, és bekapcsolva marad, ha teljesen feltöltődött. A töltés körülbelül egy órát vesz igénybe, és ha teljesen feltöltődött, a töltés körülbelül egy órán át tart. A leghosszabb élettartam érdekében ajánlott a lítium-ion akkumulátorokat a teljes lemerülés előtt feltölteni.

Additional Information

Weight 0.144 kg
Anyaga

Szükséges akkumulátorok

["Lithium Ion"]

Gyártó neve

Behelyezhető hossz

7.6 cm

Cikk kategória

Anál játékok

Szín

Származási hely

China

címke

CONTROL by Sir Richards

Termékcsoport

Rezgő módok

4

Anyagcsoport

Modellnév

P-Spot Massager

Modell szám

22411

Sebesség üzemmódok

7

Teljes hossza

Átmérő

2.5 cm

0★

Rating

  • 5★ 0
  • 4★ 0
  • 3★ 0
  • 2★ 0
  • 1★ 0

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Pipedream – P-Spot Massager Prosztata masszírozó” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Pipedream

Azért vagyunk itt, hogy felfrissítsük a szexuális wellness világát, meghitt pillanatokat inspiráljunk, és innovatív termékeinkkel fokozzuk az élvezetet!
A Pipedream Products több mint 45 éve újradefiniálja az intim ellátás és a szexuális jólét kontextusát és felfogását. Az 1973-ban Ohio államban családi vállalkozásként alapított vállalat azóta a világ egyik legnagyobb szexuális wellness termékgyártójává vált.
A Pipedream ötvözi az innovációt és a saját technológiát, hogy olyan termékeket szállítson, amelyek erősítik a kapcsolatot, inspirálják a meghitt pillanatokat és fokozzák az élvezetet. A Pipedream márkacsalád gyakorlatilag minden élvezeti termékkategóriát átfog – és partnereivel a Pipedream ügyfelek széles körét tudja kiszolgálni világszerte. A Pipedream büszke címzettje több mint 100 díjnak rangos ipari forrásokból, és számos AIGA, ID és IDEA Design Awards díjat kapott.