Pipedream – PDX Elite EZ Grip Stroker

12,190 Ft Bruttó

Külső raktáron! Várható szállítás 2-5 munkanap.

Mny:
SKU: 22271 Kategóriák: , ,

Az EZ Grip Strokers minden egyes ütésnél kényelmes, kielégítő szívással veszi körül a farkadat! ? Fogd meg, szorítsd meg, és élvezd a szoros szívást ennek a hihetetlen Stroker-nek minden egyes lökésénél! A rugalmas kézi méret biztosítja a kényelmes illeszkedést, miközben a belső masszírozó bordák és dudorok addig ingerlik a száradat, amíg fel nem robbansz! A kiváló minőségű TPE-ből készült EZ Grip Strokert úgy tervezték, hogy minden alkalommal csúszásmentes, szilárd fogást biztosítson. Hihetetlenül összenyomható szívóerő! – A zárt alsó kialakítás extra erős szívóerőt biztosít, míg a rugalmas és ultra összenyomható kialakítás biztosan átölel és szorosan megragad minden centimétert. észbontó elégedettség – Egyedi, texturált külső a csúszásmentes fogásért, a belső pedig stimuláló bordákkal, dudorokkal és csatornákkal bélelt, hogy minden alkalommal kielégítő legyen!Ápolási útmutató: Refresh Toy Cleanerrel és meleg vízzel a móka után a tisztítás egy pillanat alatt elvégezhető.

Additional Information

Weight 0.594 kg
Dimensions 8 × 10 × 18 cm
Anyaga

címke

PDX Elite by Pipedream

Gyártó neve

Cikk kategória

Masturbator

Szín

Származási hely

China

Csomagolás

8 x 10 x 18 cm – 3,1 x 3,9 x 7 inch

Termékcsoport

Anyagcsoport

Modellnév

PDX Elite EZ Grip Stroker

Modell szám

22271

Teljes hossza

Átmérő

5 cm – 1,8 inch

0★

Rating

  • 5★ 0
  • 4★ 0
  • 3★ 0
  • 2★ 0
  • 1★ 0

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Pipedream – PDX Elite EZ Grip Stroker” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Pipedream

Azért vagyunk itt, hogy felfrissítsük a szexuális wellness világát, meghitt pillanatokat inspiráljunk, és innovatív termékeinkkel fokozzuk az élvezetet!
A Pipedream Products több mint 45 éve újradefiniálja az intim ellátás és a szexuális jólét kontextusát és felfogását. Az 1973-ban Ohio államban családi vállalkozásként alapított vállalat azóta a világ egyik legnagyobb szexuális wellness termékgyártójává vált.
A Pipedream ötvözi az innovációt és a saját technológiát, hogy olyan termékeket szállítson, amelyek erősítik a kapcsolatot, inspirálják a meghitt pillanatokat és fokozzák az élvezetet. A Pipedream márkacsalád gyakorlatilag minden élvezeti termékkategóriát átfog – és partnereivel a Pipedream ügyfelek széles körét tudja kiszolgálni világszerte. A Pipedream büszke címzettje több mint 100 díjnak rangos ipari forrásokból, és számos AIGA, ID és IDEA Design Awards díjat kapott.