Pipedream – Posable Partner Strap-On

15,390 Ft Bruttó

Külső raktáron! Várható szállítás 2-5 munkanap.

Mny:

Találd el a megfelelő pontot minden alkalommal ezzel a hihetetlen strap-on. Meghajlik és alkalmazkodik bármilyen általad létrehozott alakhoz, lehetővé téve, hogy stimuláld azokat a nehezen elérhető helyeket, amelyek megvadítják a szeretőd. A puha, élethű bőr jobb érzés, mint az igazi, és mindig kemény marad, kielégítve a szeretődet, amikor a legjobban vágyik rá.

Additional Information

Weight 0.403 kg
Dimensions 8 × 14 × 33 cm
Cikk kategória

Strap On

Teljes hossza

címke

Fetish Fantasy by Pipedream

Gyártó neve

Behelyezhető hossz

11 cm – 4,29 inch

Testbiztos

Anyaga

Származási hely

China

Szín

Csomagolás

33 x 14 x 8 cm – 12,9 x 5,5 x 3,1 inch

Termékcsoport

Anyagcsoport

Modellnév

Posable Partner Strap-On

Modell szám

21895

Átmérő

4 cm – 1,5 inch

0★

Rating

  • 5★ 0
  • 4★ 0
  • 3★ 0
  • 2★ 0
  • 1★ 0

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Pipedream – Posable Partner Strap-On” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Pipedream

Azért vagyunk itt, hogy felfrissítsük a szexuális wellness világát, meghitt pillanatokat inspiráljunk, és innovatív termékeinkkel fokozzuk az élvezetet!
A Pipedream Products több mint 45 éve újradefiniálja az intim ellátás és a szexuális jólét kontextusát és felfogását. Az 1973-ban Ohio államban családi vállalkozásként alapított vállalat azóta a világ egyik legnagyobb szexuális wellness termékgyártójává vált.
A Pipedream ötvözi az innovációt és a saját technológiát, hogy olyan termékeket szállítson, amelyek erősítik a kapcsolatot, inspirálják a meghitt pillanatokat és fokozzák az élvezetet. A Pipedream márkacsalád gyakorlatilag minden élvezeti termékkategóriát átfog – és partnereivel a Pipedream ügyfelek széles körét tudja kiszolgálni világszerte. A Pipedream büszke címzettje több mint 100 díjnak rangos ipari forrásokból, és számos AIGA, ID és IDEA Design Awards díjat kapott.