Pipedream – Power Beads Anál Gyöngyök

7,990 Ft Bruttó

Külső raktáron! Várható szállítás 2-5 munkanap.

Mny:

Oldja fel az anális szexhez kapcsolódó tabukat, és fedezze fel a hihetetlen élvezetet az Anal Fantasy kollekciónkkal. Ha még sosem próbáltad az anális játékot, ezek a Power Beads pont az, amire szükséged van, hogy felfedezd az anális stimuláció csodálatos világát.A Power Beads kúpos hegye könnyű belépést biztosít, mielőtt fokozatosan 1′ hosszúságúra bővülne. A rugalmas tengely a tested körvonalaihoz igazodva hajlik, míg az erőteljes, suttogóan csendes motort az alján található többsebességes tárcsa vezérli. A tisztítás a móka után a Refresh Toy Cleaner és a meleg víz segítségével gyerekjáték.Az anális játék kulcsa a lassúság! Az anális behatolás megkísérlése a megfelelő izgalom előtt kellemetlen lehet, ezért engedje meg magának, hogy ellazuljon, hogy élvezhesse az élményt. Az ujjjáték nagyszerű módja a végbélnyílás ellazításának, ezért egy ujjal és anális érzéketlenítő krémmel masszírozza a területet. A végbélnyílás és a végbél nem rendelkezik automatikus síkosító rendszerrel, mint a hüvely, ezért használjon sok Moist® síkosítót a súrlódás csökkentése és az élvezet fokozása érdekében. Élvezze az anális nyomás és élvezet izgalmas érzéseit, ha egyszerre csak egy gyöngyöt helyez be, és annyi gyöngyöt helyez be, amennyit csak kényelmesen érez, mielőtt finoman megrántja a kézi egységet, hogy minden egyes gyöngyöt elengedjen a még nagyobb stimuláció érdekében. Próbálja ki a Power Beads meghúzását az orgazmus közepén a valaha elképzelt legrobbanékonyabb csúcspontért!

Additional Information

Weight 0.196 kg
Dimensions 6 × 7 × 20 cm
Átmérő

3 cm – 1,19 inch

Szükséges elemek száma

2

címke

Anal Fantasy by Pipedream

Anyaga

Gyártó neve

Behelyezhető hossz

9 cm – 3,51 inch

Elemeket tartalmaz

Nem

Testbiztos

Cikk kategória

Anál játékok

Származási hely

China

Csomagolás

20 x 7 x 6 cm – 7,8 x 2,7 x 2,3 inch

Szín

Termékcsoport

Vízállóság

Vízálló

Anyagcsoport

Modellnév

Power Beads

Modell szám

21725

Teljes hossza

Szükséges akkumulátorok

["AAA"]

0★

Rating

  • 5★ 0
  • 4★ 0
  • 3★ 0
  • 2★ 0
  • 1★ 0

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Pipedream – Power Beads Anál Gyöngyök” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Pipedream

Azért vagyunk itt, hogy felfrissítsük a szexuális wellness világát, meghitt pillanatokat inspiráljunk, és innovatív termékeinkkel fokozzuk az élvezetet!
A Pipedream Products több mint 45 éve újradefiniálja az intim ellátás és a szexuális jólét kontextusát és felfogását. Az 1973-ban Ohio államban családi vállalkozásként alapított vállalat azóta a világ egyik legnagyobb szexuális wellness termékgyártójává vált.
A Pipedream ötvözi az innovációt és a saját technológiát, hogy olyan termékeket szállítson, amelyek erősítik a kapcsolatot, inspirálják a meghitt pillanatokat és fokozzák az élvezetet. A Pipedream márkacsalád gyakorlatilag minden élvezeti termékkategóriát átfog – és partnereivel a Pipedream ügyfelek széles körét tudja kiszolgálni világszerte. A Pipedream büszke címzettje több mint 100 díjnak rangos ipari forrásokból, és számos AIGA, ID és IDEA Design Awards díjat kapott.