Pipedream – Rechargeable Roto-Bator Mouth Női száj

45,290 Ft Bruttó

Külső raktáron! Várható szállítás 2-5 munkanap.

Mny:

Készülj fel a leghihetetlenebb, legintenzívebb, legfejlettebb forgó maszturbátorra, amit valaha elképzeltek! Az újratölthető Roto-Bator a végső turbó meghajtású maszturbátor, amely minden munkát elvégez helyetted! Nincs több pumpálás, simogatás vagy szorítás – csak nyomj meg egy gombot, és élvezd az észbontó stimulációt, amelyet arra fejlesztettek ki, hogy minden eddiginél erősebben élvezz!Ellentétben a szokásos simogatókkal, amelyek alig mozognak fel-le, a Roto-Bator fejlett forgó mechanizmusa teljesen új irányt ad a férfi maszturbációnak! A puha TPR hüvely minden egyes forgatásával a szűk száj körbetekeredik a farkad érzékeny területein, miközben az apró csiklandozók ingerlik és gyönyörködtetik, olyan hátborzongató érzéseket nyújtva, amelyek jobbak, mint az igazi! Elképesztő kielégülést kapsz, amikor csak akarod, annyi ideig, ameddig csak akarod, mindenféle kötöttségek nélkül!Ez az ultra erős motorral működő, teljesen automatizált maszturbátor kilenc izgalmas forgási mintát kínál, amelyek közül választhatsz. Minden egyes mintához színes LED-es fénykijelző tartozik, amely minden egyes mozdulattal színt vált. A fordított oráció gomb azonnal megváltoztatja a pörgő gyönyörhüvely irányát, így végtelen gyönyörkombinációkkal kísérletezhetsz minden egyes alkalommal, amikor használod. Úgy tervezték, mint egyetlen más maszturbátort sem a piacon, a funkció és a forgás irányának független vezérlésével.Nyomja meg az alsó gombot a Roto-Bator bekapcsolásához, és mind a kilenc funkciót végigjárhatja. Nyomja meg a felső gombot a hüvely forgási irányának azonnali megfordításához. Tartsa lenyomva a bekapcsológombot három másodpercig a készülék kikapcsolásához. A Roto-Bator feltöltéséhez csatlakoztassa a mellékelt USB-zsinórt bármelyik USB-csatlakozóhoz, és hagyja 2 órán át töltődni. A futási idő körülbelül 1,5 óra ülésenként. a hosszú henger és a rugalmas hüvely sokféle mérethez és kerülethez alkalmazkodik, csak győződjön meg róla, hogy sok nedves testápolót használ, amikor behelyezi a péniszét az élvezetes hüvelybe.

Additional Information

Weight 0.623 kg
Dimensions 9 × 9 × 37 cm
címke

Fetish Fantasy Extreme by Pipedream

Szín

Szükséges akkumulátorok

["Lithium Ion"]

Gyártó neve

Behelyezhető hossz

14.5 cm

Testbiztos

Cikk kategória

Masturbator

Anyaga

Származási hely

China

Csomagolás

37 x 9 x 9 cm – 14,4 x 3,5 x 3,5 inch

Termékcsoport

Anyagcsoport

Modellnév

Rechargeable Roto-Bator Mouth

Modell szám

21628

Teljes hossza

Átmérő

7 cm – 2,75 inch

0★

Rating

  • 5★ 0
  • 4★ 0
  • 3★ 0
  • 2★ 0
  • 1★ 0

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Pipedream – Rechargeable Roto-Bator Mouth Női száj” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Pipedream

Azért vagyunk itt, hogy felfrissítsük a szexuális wellness világát, meghitt pillanatokat inspiráljunk, és innovatív termékeinkkel fokozzuk az élvezetet!
A Pipedream Products több mint 45 éve újradefiniálja az intim ellátás és a szexuális jólét kontextusát és felfogását. Az 1973-ban Ohio államban családi vállalkozásként alapított vállalat azóta a világ egyik legnagyobb szexuális wellness termékgyártójává vált.
A Pipedream ötvözi az innovációt és a saját technológiát, hogy olyan termékeket szállítson, amelyek erősítik a kapcsolatot, inspirálják a meghitt pillanatokat és fokozzák az élvezetet. A Pipedream márkacsalád gyakorlatilag minden élvezeti termékkategóriát átfog – és partnereivel a Pipedream ügyfelek széles körét tudja kiszolgálni világszerte. A Pipedream büszke címzettje több mint 100 díjnak rangos ipari forrásokból, és számos AIGA, ID és IDEA Design Awards díjat kapott.