Pipedream – Ribbed Double Trouble heveder nélküli dildó

8,490 Ft Bruttó

Külső raktáron! Várható szállítás 2-5 munkanap.

Mny:

A Ribbed Double Trouble béklyó nélküli heveder nélküli strap-on lehetővé teszi, hogy megtapasztalja a dupla behatolás izgalmát egy másik partner bevonása nélkül! A tengely tetején lévő PVC gyűrű teljesítményfokozó kakasgyűrűként működik, míg a nagyobb gyűrű a golyók köré hurkolja a szuperszoros szorítás érdekében. A dildó kúpos csúccsal rendelkezik a könnyű behatoláshoz, és bordázott szárral a hihetetlen stimulációhoz.

Additional Information

Weight 0.136 kg
Dimensions 6 × 11 × 23 cm
Anyaga

Csomagolás

6 x 11 x 23 cm – 2,3 x 4,3 x 9 inch

Modell szám

22258

Modellnév

Ribbed Double Trouble

Anyagcsoport

Termékcsoport

Szín

Származási hely

China

címke

Fetish Limited Edition by Pipedream

Cikk kategória

Dongs

Testbiztos

Behelyezhető hossz

16.8 cm

Gyártó neve

Átmérő

4 cm

0★

Rating

  • 5★ 0
  • 4★ 0
  • 3★ 0
  • 2★ 0
  • 1★ 0

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Pipedream – Ribbed Double Trouble heveder nélküli dildó” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Pipedream

Azért vagyunk itt, hogy felfrissítsük a szexuális wellness világát, meghitt pillanatokat inspiráljunk, és innovatív termékeinkkel fokozzuk az élvezetet!
A Pipedream Products több mint 45 éve újradefiniálja az intim ellátás és a szexuális jólét kontextusát és felfogását. Az 1973-ban Ohio államban családi vállalkozásként alapított vállalat azóta a világ egyik legnagyobb szexuális wellness termékgyártójává vált.
A Pipedream ötvözi az innovációt és a saját technológiát, hogy olyan termékeket szállítson, amelyek erősítik a kapcsolatot, inspirálják a meghitt pillanatokat és fokozzák az élvezetet. A Pipedream márkacsalád gyakorlatilag minden élvezeti termékkategóriát átfog – és partnereivel a Pipedream ügyfelek széles körét tudja kiszolgálni világszerte. A Pipedream büszke címzettje több mint 100 díjnak rangos ipari forrásokból, és számos AIGA, ID és IDEA Design Awards díjat kapott.