Pipedream – Roto Bator Ass popsi

33,390 Ft Bruttó

Külső raktáron! Várható szállítás 2-5 munkanap.

Mny:

Készülj fel a leghihetetlenebb, legintenzívebb, legfejlettebb forgó maszturbátorra, amit valaha elképzeltek! Az újratölthető Roto-Bator a végső turbó meghajtású maszturbátor, amely minden munkát elvégez helyetted! Nincs több pumpálás, simogatás vagy szorítás, csak nyomj meg egy gombot, és élvezd az észbontó stimulációt, amelyet arra fejlesztettek ki, hogy minden eddiginél erősebben élvezz el!

Additional Information

Weight 0.84 kg
Dimensions 12 × 12 × 37 cm
címke

Fetish Fantasy Extreme by Pipedream

Csomagolás

37 x 12 x 12 cm – 14,4 x 4,7 x 4,7 inch

Teljes hossza

Modell szám

21625

Modellnév

Roto Bator Ass

Anyagcsoport

Rezegő funkció

Újratölthető

Termékcsoport

Működési idő percekben

90

Szükséges akkumulátorok

["Lithium Ion"]

Anyaga

Származási hely

China

Szín

Töltési idő percben

120

Cikk kategória

Masturbator

Testbiztos

Behelyezhető hossz

14.5 cm

Gyártó neve

Átmérő

9 cm

0★

Rating

  • 5★ 0
  • 4★ 0
  • 3★ 0
  • 2★ 0
  • 1★ 0

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Pipedream – Roto Bator Ass popsi” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Pipedream

Azért vagyunk itt, hogy felfrissítsük a szexuális wellness világát, meghitt pillanatokat inspiráljunk, és innovatív termékeinkkel fokozzuk az élvezetet!
A Pipedream Products több mint 45 éve újradefiniálja az intim ellátás és a szexuális jólét kontextusát és felfogását. Az 1973-ban Ohio államban családi vállalkozásként alapított vállalat azóta a világ egyik legnagyobb szexuális wellness termékgyártójává vált.
A Pipedream ötvözi az innovációt és a saját technológiát, hogy olyan termékeket szállítson, amelyek erősítik a kapcsolatot, inspirálják a meghitt pillanatokat és fokozzák az élvezetet. A Pipedream márkacsalád gyakorlatilag minden élvezeti termékkategóriát átfog – és partnereivel a Pipedream ügyfelek széles körét tudja kiszolgálni világszerte. A Pipedream büszke címzettje több mint 100 díjnak rangos ipari forrásokból, és számos AIGA, ID és IDEA Design Awards díjat kapott.