Pipedream – Satin Blindfold Szemtakaró

5,490 Ft Bruttó

Külső raktáron! Várható szállítás 2-5 munkanap.

Mny:
SKU: 22255 Kategóriák: ,

Hozzon létre izgalmas szexuális izgalmat ezzel a gyönyörű Fetish Fantasy Satin Love Mask maszkkal. Próbáld ki a szeretődön, vagy használd magadnak éjjeli menedékként. Amikor a partneredre teszed, lágyan eltakarja a szemét, a szeretődet a sötétség és a várakozás kellemes állapotában tartja, ami fokozza a szexuális vágyat. A maszk egy rugalmas szövetpánttal kényelmesen a helyén marad. A felfokozott érzékszervi tudatosság rendkívüli szeretkezésekhez vezethet mind ön, mind partnere számára.

Additional Information

Weight 0.03 kg
Dimensions 3 × 8 × 17 cm
Anyaga

címke

Fetish Limited Edition by Pipedream

Gyártó neve

Cikk kategória

Bondage / SM

Szín

Származási hely

China

Csomagolás

17 x 8 x 3 cm – 6,6 x 3,1 x 1,2 inch

Termékcsoport

Anyagcsoport

Modellnév

Satin Blindfold

Modell szám

22255

Teljes hossza

Átmérő

8 cm – 3,15 inch

0★

Rating

  • 5★ 0
  • 4★ 0
  • 3★ 0
  • 2★ 0
  • 1★ 0

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Pipedream – Satin Blindfold Szemtakaró” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Pipedream

Azért vagyunk itt, hogy felfrissítsük a szexuális wellness világát, meghitt pillanatokat inspiráljunk, és innovatív termékeinkkel fokozzuk az élvezetet!
A Pipedream Products több mint 45 éve újradefiniálja az intim ellátás és a szexuális jólét kontextusát és felfogását. Az 1973-ban Ohio államban családi vállalkozásként alapított vállalat azóta a világ egyik legnagyobb szexuális wellness termékgyártójává vált.
A Pipedream ötvözi az innovációt és a saját technológiát, hogy olyan termékeket szállítson, amelyek erősítik a kapcsolatot, inspirálják a meghitt pillanatokat és fokozzák az élvezetet. A Pipedream márkacsalád gyakorlatilag minden élvezeti termékkategóriát átfog – és partnereivel a Pipedream ügyfelek széles körét tudja kiszolgálni világszerte. A Pipedream büszke címzettje több mint 100 díjnak rangos ipari forrásokból, és számos AIGA, ID és IDEA Design Awards díjat kapott.