Pipedream – Satin Love Mask Szemtakaró

3,390 Ft Bruttó

Külső raktáron! Várható szállítás 2-5 munkanap.

Mny:
SKU: 22011 Kategóriák: ,

Hozzon létre izgalmas szexuális izgalmat ezzel a gyönyörű Fetish Fantasy Satin Love Mask maszkkal. Próbáld ki a szeretődön, vagy használd magadnak éjjeli menedékként. Amikor a partneredre teszed, lágyan eltakarja a szemét, a szeretődet a sötétség és a várakozás kellemes állapotában tartja, ami fokozza a szexuális vágyat. Ez a kiváló minőségű maszk kényelmesen a helyén marad egy rugalmas szövetpánttal. A felfokozott érzékszervi tudatosság rendkívüli szeretkezésekhez vezethet mind az Ön, mind a partnere számára.

Additional Information

Weight 0.04 kg
Dimensions 1 × 20 × 24 cm
Anyaga

címke

Fetish Fantasy by Pipedream

discount
about_the_brand
Gyártó neve

Cikk kategória

Bondage / SM

Szín

Származási hely

China

Új
Csomagolás

20 x 24 x 1 cm – 7,8 x 9,4 x 0,4 inch

Termékcsoport

Anyagcsoport

Modellnév

Satin Love Mask

Modell szám

22011

0★

Rating

  • 5★ 0
  • 4★ 0
  • 3★ 0
  • 2★ 0
  • 1★ 0

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Pipedream – Satin Love Mask Szemtakaró” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Pipedream

Azért vagyunk itt, hogy felfrissítsük a szexuális wellness világát, meghitt pillanatokat inspiráljunk, és innovatív termékeinkkel fokozzuk az élvezetet!
A Pipedream Products több mint 45 éve újradefiniálja az intim ellátás és a szexuális jólét kontextusát és felfogását. Az 1973-ban Ohio államban családi vállalkozásként alapított vállalat azóta a világ egyik legnagyobb szexuális wellness termékgyártójává vált.
A Pipedream ötvözi az innovációt és a saját technológiát, hogy olyan termékeket szállítson, amelyek erősítik a kapcsolatot, inspirálják a meghitt pillanatokat és fokozzák az élvezetet. A Pipedream márkacsalád gyakorlatilag minden élvezeti termékkategóriát átfog – és partnereivel a Pipedream ügyfelek széles körét tudja kiszolgálni világszerte. A Pipedream büszke címzettje több mint 100 díjnak rangos ipari forrásokból, és számos AIGA, ID és IDEA Design Awards díjat kapott.