Pipedream – Sensual Pump-Her Hüvely pumpa

12,690 Ft Bruttó

Külső raktáron! Várható szállítás 2-5 munkanap.

Mny:

Magába tekerte a karját. Pontosan tudta, mire van szüksége! Ezúttal csak róla kell szólnia. Orgazmusra volt szüksége – egy nagyon, nagyon intenzív orgazmusra. Belopózott a szobájába, és bezárta maga mögött az ajtót. Kivette a Vibráló Érzéki Pump-Herjét, amelyet a párnája alá rejtett. Igen, mosolygott, ez meg fogja adni neki azt, amire a testének szüksége volt. A hajlékony csészét a lábai közé helyezte. Megborotválkozott, és gondoskodott róla, hogy a bőre sima és száraz legyen, mert tudta, hogy ez növelni fogja a szívás erejét. Összenyomta az orvosi stílusú pumpát, és érezte, hogy ajkai és csiklója azonnal megduzzadnak az izgalomtól. A pumpagolyóval fejte meg magát. Lehunyta a szemét, hogy élvezze a nyers, intenzív, alaposan finom élvezetet, amit a Pump-Her nyújtott. Ahhhh! Elképzelte, ahogy a szeretője nyelvével kifosztja nedves ajkait. A nagy teljesítményű masszírozó gombjának megnyomása izgató rezgést adott hozzá az amúgy is elsöprő élvezetéhez. Gondoskodott róla, hogy a sima vibrátor közvetlenül az érzékeny csiklója fölé kerüljön, hogy pontosan ott érezze a hihetetlenül erős rezgéseket, ahol a legjobban akarta. Egyre gyorsabban és gyorsabban szorította a pumpát. Nyögései egyetlen hosszú, érzelmes orgazmussá váltak. Megremegett, lábai remegtek, és a pulzusa száguldott. Tudta, hogy hihetetlen szex utáni ragyogás sugárzik róla. Soha nem érezte még magát szebbnek és teljesebbnek. Minden csak róla szólt. További információk itt érhetők el.

Additional Information

Weight 0.194 kg
Dimensions 6 × 11 × 20 cm
Anyaga

Csomagolás

2.5 x 4.5 x 8 inch / 6 x 11 x20 cm

Teljes hossza

Modell szám

22333

Modellnév

Sensual Pump-Her

Anyagcsoport

Rezegő funkció

Termékcsoport

Új
about_the_brand
Származási hely

China

Szín

Szükséges elemek száma

1

Cikk kategória

Pumps

Elemeket tartalmaz

Nem

Gyártó neve

címke

Fantasy For Her by Pipedream

Szükséges akkumulátorok

["AAA"]

0★

Rating

  • 5★ 0
  • 4★ 0
  • 3★ 0
  • 2★ 0
  • 1★ 0

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Pipedream – Sensual Pump-Her Hüvely pumpa” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Pipedream

Azért vagyunk itt, hogy felfrissítsük a szexuális wellness világát, meghitt pillanatokat inspiráljunk, és innovatív termékeinkkel fokozzuk az élvezetet!
A Pipedream Products több mint 45 éve újradefiniálja az intim ellátás és a szexuális jólét kontextusát és felfogását. Az 1973-ban Ohio államban családi vállalkozásként alapított vállalat azóta a világ egyik legnagyobb szexuális wellness termékgyártójává vált.
A Pipedream ötvözi az innovációt és a saját technológiát, hogy olyan termékeket szállítson, amelyek erősítik a kapcsolatot, inspirálják a meghitt pillanatokat és fokozzák az élvezetet. A Pipedream márkacsalád gyakorlatilag minden élvezeti termékkategóriát átfog – és partnereivel a Pipedream ügyfelek széles körét tudja kiszolgálni világszerte. A Pipedream büszke címzettje több mint 100 díjnak rangos ipari forrásokból, és számos AIGA, ID és IDEA Design Awards díjat kapott.