Pipedream – Silicone Fun VibeCsiklóizgató vibrátor

7,090 Ft Bruttó

Külső raktáron! Várható szállítás 2-5 munkanap.

Mny:

Tökéletes az első alkalomra, ez az ultra-sima szilikon Fun Vibe erősen kielégítő 3 sebességes rezgéseket kínál egy gombnyomással. A villogó fülek csiklandozzák és ingerlik az érzékeny erogén zónákat, míg a golyó hegye kellemes, tűpontos stimulációt biztosít. Próbálja ki a fürdőben vagy a zuhany alatt, és változtassa a fürdőidőt gyönyörré! – Többsebességes – Vízálló

Additional Information

Weight 0.13 kg
Dimensions 3 × 8 × 21 cm
címke

Classix by Pipedream

Termékcsoport

Teljes hossza

Modell szám

22474

Modellnév

Silicone Fun Vibe

Anyagcsoport

Vízállóság

Vízálló

Rezgő módok

3

Származási hely

China

Szín

Anyaga

Szükséges elemek száma

1

Cikk kategória

Vibrators

Elemeket tartalmaz

Nem

Behelyezhető hossz

14 cm

Gyártó neve

Szükséges akkumulátorok

["AAA"]

Átmérő

1.25 cm

0★

Rating

  • 5★ 0
  • 4★ 0
  • 3★ 0
  • 2★ 0
  • 1★ 0

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Pipedream – Silicone Fun VibeCsiklóizgató vibrátor” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Pipedream

Azért vagyunk itt, hogy felfrissítsük a szexuális wellness világát, meghitt pillanatokat inspiráljunk, és innovatív termékeinkkel fokozzuk az élvezetet!
A Pipedream Products több mint 45 éve újradefiniálja az intim ellátás és a szexuális jólét kontextusát és felfogását. Az 1973-ban Ohio államban családi vállalkozásként alapított vállalat azóta a világ egyik legnagyobb szexuális wellness termékgyártójává vált.
A Pipedream ötvözi az innovációt és a saját technológiát, hogy olyan termékeket szállítson, amelyek erősítik a kapcsolatot, inspirálják a meghitt pillanatokat és fokozzák az élvezetet. A Pipedream márkacsalád gyakorlatilag minden élvezeti termékkategóriát átfog – és partnereivel a Pipedream ügyfelek széles körét tudja kiszolgálni világszerte. A Pipedream büszke címzettje több mint 100 díjnak rangos ipari forrásokból, és számos AIGA, ID és IDEA Design Awards díjat kapott.