Pipedream – Silicone G-Spot Rabbit G-pont vibrátor

9,390 Ft Bruttó

Külső raktáron! Várható szállítás 2-5 munkanap.

Mny:

Élvezze a klasszikus izgalmakat egy ultrasima szilikon G-pont masszázzsal, belső és külső vibrációval a kétszeres élvezetért és a kétszeres szórakozásért! A modern, ívelt kialakítás lehetővé teszi a csiklandozó klitoriszstimulációt és a G-pont élvezetét egyszerre. Válasszon a pulzálás és rezgés 10 módja közül egy gombnyomással.A tisztítás a móka után egy pillanat alatt elvégezhető a Refresh Toy Cleanerrel és meleg vízzel.- Többfunkciós- Fröccsenésálló.

Additional Information

Weight 0.13 kg
Dimensions 3 × 9 × 28 cm
címke

Classix by Pipedream

Termékcsoport

Teljes hossza

Modell szám

22480

Modellnév

Silicone G-Spot Rabbit

Anyagcsoport

Vízállóság

Cseppálló

Rezgő módok

10

Származási hely

China

Szín

Anyaga

Szükséges elemek száma

2

Cikk kategória

Vibrators

Elemeket tartalmaz

Nem

Behelyezhető hossz

9 cm

Gyártó neve

Szükséges akkumulátorok

["AAA"]

Átmérő

1.25 cm

0★

Rating

  • 5★ 0
  • 4★ 0
  • 3★ 0
  • 2★ 0
  • 1★ 0

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Pipedream – Silicone G-Spot Rabbit G-pont vibrátor” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Pipedream

Azért vagyunk itt, hogy felfrissítsük a szexuális wellness világát, meghitt pillanatokat inspiráljunk, és innovatív termékeinkkel fokozzuk az élvezetet!
A Pipedream Products több mint 45 éve újradefiniálja az intim ellátás és a szexuális jólét kontextusát és felfogását. Az 1973-ban Ohio államban családi vállalkozásként alapított vállalat azóta a világ egyik legnagyobb szexuális wellness termékgyártójává vált.
A Pipedream ötvözi az innovációt és a saját technológiát, hogy olyan termékeket szállítson, amelyek erősítik a kapcsolatot, inspirálják a meghitt pillanatokat és fokozzák az élvezetet. A Pipedream márkacsalád gyakorlatilag minden élvezeti termékkategóriát átfog – és partnereivel a Pipedream ügyfelek széles körét tudja kiszolgálni világszerte. A Pipedream büszke címzettje több mint 100 díjnak rangos ipari forrásokból, és számos AIGA, ID és IDEA Design Awards díjat kapott.