Pipedream – Spandex Hood Maszk

SKU: 22228 Kategóriák: ,

Tartsa alárendeltjét inkognitóban ezzel a spandex 3 lyukú kapucnival. Ezt a kényelmes, nyitott szájú és szemű csuklyát úgy tervezték, hogy teljesen a fej fölé nyúljon, míg a könnyű anyagnak köszönhetően a légzés és a hallás gyerekjáték. A legjobb az egészben, hogy az alanyod továbbra is láthat, és továbbra is hozzáférhetsz a szájához! Egy méret illik a legtöbbnek.

Additional Information

Weight 0.063 kg
Dimensions 3 × 11 × 17 cm
discount
about_the_brand
Anyaga

címke

Fetish Limited Edition by Pipedream

Gyártó neve

Cikk kategória

Bondage / SM

Szín

Származási hely

China

Új
Csomagolás

17 x 11 x 3 cm – 6,6 x 4,3 x 1,2 inch

Termékcsoport

Anyagcsoport

Modellnév

Spandex Hood

Modell szám

22228

0★

Rating

  • 5★ 0
  • 4★ 0
  • 3★ 0
  • 2★ 0
  • 1★ 0

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Pipedream – Spandex Hood Maszk” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Pipedream

Azért vagyunk itt, hogy felfrissítsük a szexuális wellness világát, meghitt pillanatokat inspiráljunk, és innovatív termékeinkkel fokozzuk az élvezetet!
A Pipedream Products több mint 45 éve újradefiniálja az intim ellátás és a szexuális jólét kontextusát és felfogását. Az 1973-ban Ohio államban családi vállalkozásként alapított vállalat azóta a világ egyik legnagyobb szexuális wellness termékgyártójává vált.
A Pipedream ötvözi az innovációt és a saját technológiát, hogy olyan termékeket szállítson, amelyek erősítik a kapcsolatot, inspirálják a meghitt pillanatokat és fokozzák az élvezetet. A Pipedream márkacsalád gyakorlatilag minden élvezeti termékkategóriát átfog – és partnereivel a Pipedream ügyfelek széles körét tudja kiszolgálni világszerte. A Pipedream büszke címzettje több mint 100 díjnak rangos ipari forrásokból, és számos AIGA, ID és IDEA Design Awards díjat kapott.