Pipedream – Spreader Bar Távtartó Csukló Bilincs

12,690 Ft Bruttó

Külső raktáron! Várható szállítás 2-5 munkanap.

Mny:
SKU: 22229 Kategóriák: , ,

Szélesre nyitni! Ez a kezdőknek való fém Spreader Bar minden alkalommal a megfelelő pozícióba helyezi Önt vagy partnerét az élvezethez. Csatlakoztassa az állítható bokabilincset, és az alany nem lesz képes összezárni a combjait. Próbálj ki új pozíciókat és forgatókönyveket, amiket eddig nem mertél, és mindezt könnyű hozzáféréssel teheted meg. Vonaglani és visítani fognak, de nem fognak kiszabadulni! A levehető mandzsetták kényelmes, puha neoprén belső béléssel rendelkeznek, amely kíméli a bokát. Még soha nem láttam ilyet” – vallottam be félig zavartan, félig kíváncsian. Lazítson, és tegye szét a lábait, ez a dolog ártalmatlan – mondta, miközben óvatosan bilincselte mindkét bokámat a puha neoprén bilincsbe. A karcsú fémrúd elválasztotta mindkét combomat, és megakadályozta, hogy összezáródjanak, így remegve remegtem a várakozástól, és nyitva álltam mindenre.

Additional Information

Weight 0.207 kg
Dimensions 8 × 14 × 26 cm
discount
about_the_brand
Anyaga

címke

Fetish Limited Edition by Pipedream

Gyártó neve

Cikk kategória

Bondage / SM

Szín

Származási hely

China

Új
Csomagolás

26 x 14 x 8 cm – 10,1 x 5,5 x 3,1 inch

Termékcsoport

Anyagcsoport

Modellnév

Spreader Bar

Modell szám

22229

Teljes hossza

0★

Rating

  • 5★ 0
  • 4★ 0
  • 3★ 0
  • 2★ 0
  • 1★ 0

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Pipedream – Spreader Bar Távtartó Csukló Bilincs” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Pipedream

Azért vagyunk itt, hogy felfrissítsük a szexuális wellness világát, meghitt pillanatokat inspiráljunk, és innovatív termékeinkkel fokozzuk az élvezetet!
A Pipedream Products több mint 45 éve újradefiniálja az intim ellátás és a szexuális jólét kontextusát és felfogását. Az 1973-ban Ohio államban családi vállalkozásként alapított vállalat azóta a világ egyik legnagyobb szexuális wellness termékgyártójává vált.
A Pipedream ötvözi az innovációt és a saját technológiát, hogy olyan termékeket szállítson, amelyek erősítik a kapcsolatot, inspirálják a meghitt pillanatokat és fokozzák az élvezetet. A Pipedream márkacsalád gyakorlatilag minden élvezeti termékkategóriát átfog – és partnereivel a Pipedream ügyfelek széles körét tudja kiszolgálni világszerte. A Pipedream büszke címzettje több mint 100 díjnak rangos ipari forrásokból, és számos AIGA, ID és IDEA Design Awards díjat kapott.