Pipedream – Super Cyber Snatch Pump Péniszpumpa

10,590 Ft Bruttó

Külső raktáron! Várható szállítás 2-5 munkanap.

Mny:
SKU: 21605 Kategóriák: ,

Pumpálja fel a teljesítményét, és élvezze a legnagyobb, legkeményebb erekciót, amiről valaha is álmodott! Ez a szuper pumpa egy valósághű kiverőhüvelyt kombinál egy erőteljes élvezeti pumpával, és az eredmények hihetetlenek! Nézze, ahogy a pénisze erőtől duzzad az orvosi stílusú pumpagolyó minden egyes megnyomásakor. A szuperpuha cyber-nyák úgy tapad a gyönyörrúdra, ahogy egy igazi szerető tenné – melegen, szorosan és szenvedéllyel telve. Használj sok nedves testápolót az extra nedves, extra vad élményért!

Additional Information

Weight 0.398 kg
Dimensions 8 × 11 × 27 cm
Átmérő

6 cm – 2,5 inch

Teljes hossza

Modell szám

21605

Modellnév

Super Cyber Snatch Pump

Anyagcsoport

Termékcsoport

Csomagolás

27 x 11 x 8 cm – 10,5 x 4,3 x 3,1 inch

Származási hely

China

Szín

Cikk kategória

Pumps

Testbiztos

Gyártó neve

címke

Fetish Fantasy Extreme by Pipedream

Anyaga

0★

Rating

  • 5★ 0
  • 4★ 0
  • 3★ 0
  • 2★ 0
  • 1★ 0

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Pipedream – Super Cyber Snatch Pump Péniszpumpa” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Pipedream

Azért vagyunk itt, hogy felfrissítsük a szexuális wellness világát, meghitt pillanatokat inspiráljunk, és innovatív termékeinkkel fokozzuk az élvezetet!
A Pipedream Products több mint 45 éve újradefiniálja az intim ellátás és a szexuális jólét kontextusát és felfogását. Az 1973-ban Ohio államban családi vállalkozásként alapított vállalat azóta a világ egyik legnagyobb szexuális wellness termékgyártójává vált.
A Pipedream ötvözi az innovációt és a saját technológiát, hogy olyan termékeket szállítson, amelyek erősítik a kapcsolatot, inspirálják a meghitt pillanatokat és fokozzák az élvezetet. A Pipedream márkacsalád gyakorlatilag minden élvezeti termékkategóriát átfog – és partnereivel a Pipedream ügyfelek széles körét tudja kiszolgálni világszerte. A Pipedream büszke címzettje több mint 100 díjnak rangos ipari forrásokból, és számos AIGA, ID és IDEA Design Awards díjat kapott.