Pipedream – Talk Dirty Rotobator Műpunci

30,090 Ft Bruttó

Elfogyott

SKU: 22365 Kategóriák: , ,

Tapasztald meg az igazi innovációt a maszturbációban! A PDX ELITE Talk Dirty Rotobator szexi beszéddel, lélegzetelállító nyögésekkel és egyedülállóan stimuláló forgással rendelkezik, mindezt kompakt kivitelben. A csábító hangok elemének hozzáadása intenzív élvezetet ad minden maszturbációs üléshez, a kényelmes fejhallgató-csatlakozó pedig lehetővé teszi a privát hallgatást. A Talk Dirty Rotobator fejlett forgási mechanizmussal rendelkezik, amely körbetekeri felső tengelyének érzékeny területeit. A hajlékony nyílás szorosan illeszkedik, és minden egyes automatizált fordulatnál a szuperpuha TPR hüvely apró csiklandozói ingerlik, tetszenek és pörögnek egy egyszerű gombnyomással. A kézreálló kialakítás tökéletes utazáshoz és tároláshoz. Tulajdonságok:PÖRGETÉS – Ez a teljesen automatizált maszturbátor 7 izgalmas forgási mintát kínál, amelyek közül választhatsz.BESZÉLGETÉS ÉS MOANING – A szuggesztív szexbeszéd erőteljesen erotikus érzéki élményt nyújt. 3 GOMBOS ÜZEMELTETÉS – Egy gombnyomással irányíthatod a végső élvezetet. USB RECHARGEABLE – Készen áll, amikor te is! Könnyen és kényelmesen újratölthető, órákig tartó élvezetet kínálva. Minden PDX ELITE Talk Dirty Rotobatorhoz tartozik egy USB kábel a kényelmes újratöltéshez. fejhallgató csatlakozó – Hallgasson privátban a fejhallgató aljába dugva. EZ GRIP – Fogantyú Az ergonomikus kialakítás matt felülettel és vékony barázdákkal rendelkezik, amelyek szilárd fogást biztosítanak. 3 GOMBOS EGYSZERŰ MEGNYÍLÁS – Egy rendkívül erős újratölthető motor biztosítja a hang és a forgás vezérlését. pörgő akció – 7 kielégítő forgási mintával rendelkezik két irányban. RALISZTIKUS FELSZERELÉS – A rugalmas ajkak szorosan ölelik a tengelyt. Használati utasítások: POWER ON/OFF: Nyomja meg és tartsa lenyomva a bekapcsológombot a bekapcsoláshoz. Nyomja meg és tartsa lenyomva a kikapcsoláshoz. PÖRGETÉS: Nyomja meg és tartsa lenyomva a forgatás gombot a forgatás bekapcsolásához. Nyomja meg újra a 7 forgási mintázat, köztük a fordított forgási lehetőségek váltakozásához. HANGOK: Nyomja meg és tartsa lenyomva a hangszóró ikont a hangműködés elindításához. Ápolási utasítások: Újratölthető a mellékelt USB kábelen keresztül. A tisztítás a móka után egy pillanat alatt elvégezhető a Refresh Toy Cleaner játéktisztítóval és meleg vízzel. A belső hüvely a könnyű tisztítás érdekében kivehető.

Additional Information

Weight 0.704 kg
Dimensions 10 × 10 × 27 cm
Átmérő

Ø 3.25 inch – 8.3 cm

Szükséges akkumulátorok

["Lithium Ion"]

címke

PDX Elite by Pipedream

Gyártó neve

Behelyezhető hossz

4 inch – 10.2 cm

Cikk kategória

Masturbator

Szín

Származási hely

China

Anyaga

Csomagolás

10.5 x 4 x 4 inch – 27 x 10 x 10 cm

Termékcsoport

Anyagcsoport

Modellnév

Talk Dirty Rotobator

Modell szám

22365

Teljes hossza

0★

Rating

  • 5★ 0
  • 4★ 0
  • 3★ 0
  • 2★ 0
  • 1★ 0

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Pipedream – Talk Dirty Rotobator Műpunci” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Pipedream

Azért vagyunk itt, hogy felfrissítsük a szexuális wellness világát, meghitt pillanatokat inspiráljunk, és innovatív termékeinkkel fokozzuk az élvezetet!
A Pipedream Products több mint 45 éve újradefiniálja az intim ellátás és a szexuális jólét kontextusát és felfogását. Az 1973-ban Ohio államban családi vállalkozásként alapított vállalat azóta a világ egyik legnagyobb szexuális wellness termékgyártójává vált.
A Pipedream ötvözi az innovációt és a saját technológiát, hogy olyan termékeket szállítson, amelyek erősítik a kapcsolatot, inspirálják a meghitt pillanatokat és fokozzák az élvezetet. A Pipedream márkacsalád gyakorlatilag minden élvezeti termékkategóriát átfog – és partnereivel a Pipedream ügyfelek széles körét tudja kiszolgálni világszerte. A Pipedream büszke címzettje több mint 100 díjnak rangos ipari forrásokból, és számos AIGA, ID és IDEA Design Awards díjat kapott.