Pipedream – Textured Sleeve & Bullet Rezgő pénisz köpeny

5,890 Ft Bruttó

Törlés
Mny:

Élvezze a végső öröm duót egy érzéki texturált hüvely és egy erőteljes mini golyós vibrátorral! Használja együtt vagy külön-külön az ultra-izgalmas stimulációhoz. A szuper rugalmas hüvely izgató érzéseket biztosít, míg a vibráló golyó a tengelye tetejére vagy aljára helyezhető a szexi izgalmakért. Ez a duó izgalmas lehetőségekkel és végtelen élvezetekkel fogja inspirálni a szexuális játékodat.Ultra-stretchy hüvelyEgy erőteljes mini bullet VibeTermel izgató érzéseket

Additional Information

Weight 0.09 kg
Dimensions 4 × 11 × 21 cm
about_the_brand
Új
Megjelenési hónap

December 2019

Teljes hossza

Modell szám

22481

Modellnév

Textured Sleeve and Bullet

Anyagcsoport

Vízállóság

Vízálló

Rezgő módok

1

Termékcsoport

Származási hely

China

discount
Szín

, ,

Szükséges elemek száma

3

Cikk kategória

Sleeves

Testbiztos

Elemeket tartalmaz

Igen

Gyártó neve

Anyaga

címke

Classix by Pipedream

Szükséges akkumulátorok

["AG13 / LR44"]

0★

Rating

  • 5★ 0
  • 4★ 0
  • 3★ 0
  • 2★ 0
  • 1★ 0

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Pipedream – Textured Sleeve & Bullet Rezgő pénisz köpeny” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Pipedream

Azért vagyunk itt, hogy felfrissítsük a szexuális wellness világát, meghitt pillanatokat inspiráljunk, és innovatív termékeinkkel fokozzuk az élvezetet!
A Pipedream Products több mint 45 éve újradefiniálja az intim ellátás és a szexuális jólét kontextusát és felfogását. Az 1973-ban Ohio államban családi vállalkozásként alapított vállalat azóta a világ egyik legnagyobb szexuális wellness termékgyártójává vált.
A Pipedream ötvözi az innovációt és a saját technológiát, hogy olyan termékeket szállítson, amelyek erősítik a kapcsolatot, inspirálják a meghitt pillanatokat és fokozzák az élvezetet. A Pipedream márkacsalád gyakorlatilag minden élvezeti termékkategóriát átfog – és partnereivel a Pipedream ügyfelek széles körét tudja kiszolgálni világszerte. A Pipedream büszke címzettje több mint 100 díjnak rangos ipari forrásokból, és számos AIGA, ID és IDEA Design Awards díjat kapott.