Pipedream – Thight Ass Fuck Hole popsi

12,790 Ft Bruttó

Külső raktáron! Várható szállítás 2-5 munkanap.

Mny:

mókázz menet közben a Fuck Me Silly To Go! A szabadalmaztatott Fanta Flesh® és a szuperpuha belső alagút olyan érzés, mint az igazi, csak még jobb! Szűk kis feneke arra vár, hogy kemény szárad köré tekeredjen a kemény, texturált élvezetekkel. Szoros nyílása felizgatott és készen áll a dörömbölésedre! Lökj mélyen, pumpálj még mélyebbre, és a zárt végű alagút minden alkalommal kiüríti a farkadat.

Additional Information

Weight 0.689 kg
Dimensions 10 × 11 × 23 cm
Anyaga

Új
Modell szám

21548

Modellnév

Thight Ass Fuck Hole

Anyagcsoport

Vízállóság

Vízálló

Termékcsoport

Csomagolás

4 x 4.25 x 9 inch – 10.2 x 11 x 22.9 cm

Származási hely

China

about_the_brand
Szín

Cikk kategória

Masturbator

Behelyezhető hossz

6 inch – 15 cm

Gyártó neve

címke

Fetish Fantasy Extreme by Pipedream

discount
Teljes hossza

0★

Rating

  • 5★ 0
  • 4★ 0
  • 3★ 0
  • 2★ 0
  • 1★ 0

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Pipedream – Thight Ass Fuck Hole popsi” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Pipedream

Azért vagyunk itt, hogy felfrissítsük a szexuális wellness világát, meghitt pillanatokat inspiráljunk, és innovatív termékeinkkel fokozzuk az élvezetet!
A Pipedream Products több mint 45 éve újradefiniálja az intim ellátás és a szexuális jólét kontextusát és felfogását. Az 1973-ban Ohio államban családi vállalkozásként alapított vállalat azóta a világ egyik legnagyobb szexuális wellness termékgyártójává vált.
A Pipedream ötvözi az innovációt és a saját technológiát, hogy olyan termékeket szállítson, amelyek erősítik a kapcsolatot, inspirálják a meghitt pillanatokat és fokozzák az élvezetet. A Pipedream márkacsalád gyakorlatilag minden élvezeti termékkategóriát átfog – és partnereivel a Pipedream ügyfelek széles körét tudja kiszolgálni világszerte. A Pipedream büszke címzettje több mint 100 díjnak rangos ipari forrásokból, és számos AIGA, ID és IDEA Design Awards díjat kapott.