Pipedream – Thrusting Clit Stimulate-HerCsiklóizgató vibrátor

35,590 Ft Bruttó

Külső raktáron! Várható szállítás 2-5 munkanap.

Mny:

Végre talált egy játékot, amely minden dobozát ellenőrizte: rezgés, tolóerő, forgás, csiklóstimuláció és felmelegedés. Alig várta, hogy kipróbálja az Ultimate Thrusting Clit Stimulate-Her-t! Tudni akarta, milyen érzés, amikor egyszerre érzi mindazt, ami a bakancslistáján szerepel. bekapcsolta a fűtőelemet, hogy beinduljanak a dolgok. A melegség ellazítaná őt, és a sima szilikon egyenletesen felmelegedne. Ezután megnyomta a rezgés gombot, és a három puha csiklóizgató megrebbent. Újra és újra megnyomta, hogy mind az öt rezgésmintát előnézze. Nevetett, és megnyomta az utolsó gombot, hogy lökésszerű ringatózással egészítse ki ezt az örömszimfóniát. Hűha! Nem tudott tovább várni, és lelkesen becsúsztatta a lábai közé a Végső Döngölő csiklóizgatót. a melegség megnyugtató volt. A csiklóizgató úgy lobogott a csiklóján, mint az izgató pillangószárnyak. De az erőteljes lökés, a forgás és a rezgés volt az, ami a végső gyönyör kombinációját hozta létre számára. Tudta, hogy nem fog sokáig kitartani, és hogy elkerülhetetlen a hatalmas orgazmus. Az intenzív érzések szerelembe ejtették, és tudta, hogy több időt szeretne eltölteni a Végső Tolós Klitoris Stimulálóval. Az orgazmusa megrázta őt! Miközben boldogan élvezte az utófényt, már azt tervezte, hogy később a kádban használja majd. Az ingerlő elemek harmonikus kombinációja izgalmas intim élményt nyújtott, amit alig várta, hogy újra kipróbálhasson!It’s all about Her.Használati utasítások:A tolóerő, a rezgés és a hőmérséklet egyszerre vagy egymástól függetlenül is használható.Tolóerő/forgás be/kikapcsolása:A tolóerő és a forgás elindításához tartsa lenyomva a felső gombot 3 másodpercig. Nyomja meg újra a tolóerő 2 sebességének váltásához. Nyomja meg és tartsa lenyomva a kikapcsoláshoz.Vibráció be/ki:Nyomja meg és tartsa lenyomva a középső gombot 3 másodpercig a be- vagy kikapcsoláshoz.Hőmérséklet be/ki:Nyomja meg és tartsa lenyomva az alsó gombot a melegítő funkció bekapcsolásához. Nyomja meg és tartsa lenyomva a kikapcsoláshoz.töltési utasítások:A Fantasy For Her Ultimate Thrusting Clit Stimulate-Her kényelmesen USB-n keresztül újratölthető és mágneses töltőzsinórral érkezik. A töltés körülbelül 2 órát vesz igénybe, és ha teljesen feltöltődött, a töltés körülbelül 2 órán át tart.ápolási utasítások: A móka után a tisztítás egyszerű a Refresh Toy Cleanerrel és meleg vízzel. Erőteljes lökés, girbegurulás és vibráció – A lökés/girbegurulás és a vibráció külön-külön vagy együtt is használható. Közvetlen klitoriszstimuláció – 3 rezgő csiklóstimulátor, 2 teljesítményszint és 5 rezgésmintát élvezhet. Belső hőfunkció – A tolóerő kényelmes testhőmérsékletre melegíti fel a tolóerőt. USB újratölthető – Készen áll, amikor Ön készen áll! Mágneses USB töltőzsinór a bárhol történő egyszerű újratöltéshez.

Additional Information

Weight 0.36 kg
Dimensions 6 × 12 × 28 cm
Átmérő

3.4 cm

Származási hely

China

Teljes hossza

Modell szám

22312

Modellnév

Thrusting Clit Stimulate-Her

Anyagcsoport

Vízállóság

Vízálló

Rezgő módok

10

Újratölthető

Termékcsoport

címke

Fantasy For Her by Pipedream

Szín

Szükséges elemek száma

1

Cikk kategória

Vibrators

Testbiztos

Elemeket tartalmaz

Igen

Behelyezhető hossz

11.7 cm

Gyártó neve

Anyaga

Szükséges akkumulátorok

["Lithium Ion"]

Megjelenési hónap

October 2019

0★

Rating

  • 5★ 0
  • 4★ 0
  • 3★ 0
  • 2★ 0
  • 1★ 0

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Pipedream – Thrusting Clit Stimulate-HerCsiklóizgató vibrátor” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Pipedream

Azért vagyunk itt, hogy felfrissítsük a szexuális wellness világát, meghitt pillanatokat inspiráljunk, és innovatív termékeinkkel fokozzuk az élvezetet!
A Pipedream Products több mint 45 éve újradefiniálja az intim ellátás és a szexuális jólét kontextusát és felfogását. Az 1973-ban Ohio államban családi vállalkozásként alapított vállalat azóta a világ egyik legnagyobb szexuális wellness termékgyártójává vált.
A Pipedream ötvözi az innovációt és a saját technológiát, hogy olyan termékeket szállítson, amelyek erősítik a kapcsolatot, inspirálják a meghitt pillanatokat és fokozzák az élvezetet. A Pipedream márkacsalád gyakorlatilag minden élvezeti termékkategóriát átfog – és partnereivel a Pipedream ügyfelek széles körét tudja kiszolgálni világszerte. A Pipedream büszke címzettje több mint 100 díjnak rangos ipari forrásokból, és számos AIGA, ID és IDEA Design Awards díjat kapott.