Pipedream – Tru-Fit Strap-On

16,090 Ft Bruttó

Külső raktáron! Várható szállítás 2-5 munkanap.

Mny:

Találd el a megfelelő helyet minden alkalommal a Fetish Fantasy Series Tru-Fit Strap-On-mal. A 4 irányú nejlon pántok könnyen beállíthatók a legtöbb mérethez, míg a puha nejlon heveder mindent a helyén tart, amikor az akció felforrósodik. A levehető 7″ ftalátmentes dildó valósághű textúrákkal és felfelé ívelő görbülettel rendelkezik, ami tökéletesen alkalmas a G-pont és a P-pont stimulálására. Szívókupakos alja kényelmesen illeszkedik bármelyik hámba, és szóló falfirkálásra is használható! Használj sok nedves testápolót az extra nedves, extra vad találkozáshoz! Tartalmazza a következőket: 7″ (18 cm) ftalátmentes TPR dildó Erőteljes tapadókorongos alap tapad bármilyen felülethez Állítható nejlon derékpánt Szuperpuha Luv Touch heveder.

Additional Information

Weight 0.421 kg
Dimensions 8 × 14 × 31 cm
címke

Fetish Fantasy by Pipedream

Származási hely

China

Teljes hossza

Gyártó neve

Behelyezhető hossz

18 cm

Testbiztos

Cikk kategória

Strap On

Anyaga

Szín

Csomagolás

31 x 14 x 8 cm – 12,1 x 5,5 x 3,1 inch

Termékcsoport

Anyagcsoport

Modellnév

Tru-Fit Strap-On

Modell szám

22094

Átmérő

3.5 cm

0★

Rating

  • 5★ 0
  • 4★ 0
  • 3★ 0
  • 2★ 0
  • 1★ 0

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Pipedream – Tru-Fit Strap-On” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Pipedream

Azért vagyunk itt, hogy felfrissítsük a szexuális wellness világát, meghitt pillanatokat inspiráljunk, és innovatív termékeinkkel fokozzuk az élvezetet!
A Pipedream Products több mint 45 éve újradefiniálja az intim ellátás és a szexuális jólét kontextusát és felfogását. Az 1973-ban Ohio államban családi vállalkozásként alapított vállalat azóta a világ egyik legnagyobb szexuális wellness termékgyártójává vált.
A Pipedream ötvözi az innovációt és a saját technológiát, hogy olyan termékeket szállítson, amelyek erősítik a kapcsolatot, inspirálják a meghitt pillanatokat és fokozzák az élvezetet. A Pipedream márkacsalád gyakorlatilag minden élvezeti termékkategóriát átfog – és partnereivel a Pipedream ügyfelek széles körét tudja kiszolgálni világszerte. A Pipedream büszke címzettje több mint 100 díjnak rangos ipari forrásokból, és számos AIGA, ID és IDEA Design Awards díjat kapott.