Pipedream – Tunnel Of Love Masturbator Műpunci

9,090 Ft Bruttó

Külső raktáron! Várható szállítás 2-5 munkanap.

Mny:
SKU: 21586 Kategóriák: , ,

Fogd a síkosítót és a farkadat, csatold be magad, és indulj el egy vad utazásra a Szerelem alagútjában! Ez a szív alakú punci maszturbátor szuperpuha Fanta Flesh®-ből készült, és olyan érzés, mint az igazi – csak jobb! Amint behatolsz a puha, élethű szeméremajkaiba, a meleg punci rátapad a farkadra, és körbetekeri gyönyörrúdad minden egyes centiméterét. Mint mindig, használj sok Moist Body Lotiont az extra nedves találkozáshoz, és Pipedream Toy Cleanert a gyors és egyszerű tisztításhoz.

Additional Information

Weight 0.39 kg
Dimensions 8 × 11 × 22 cm
Átmérő

10 cm – 4 inch

Csomagolás

22 x 11 x 8 cm – 8,6 x 4,3 x 3,1 inch

Modell szám

21586

Modellnév

Tunnel Of Love Masturbator

Anyagcsoport

Termékcsoport

Szín

Származási hely

China

Cikk kategória

Masturbator

Testbiztos

Behelyezhető hossz

19.5 cm

Gyártó neve

címke

Fetish Fantasy Extreme by Pipedream

Anyaga

Teljes hossza

0★

Rating

  • 5★ 0
  • 4★ 0
  • 3★ 0
  • 2★ 0
  • 1★ 0

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Pipedream – Tunnel Of Love Masturbator Műpunci” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Pipedream

Azért vagyunk itt, hogy felfrissítsük a szexuális wellness világát, meghitt pillanatokat inspiráljunk, és innovatív termékeinkkel fokozzuk az élvezetet!
A Pipedream Products több mint 45 éve újradefiniálja az intim ellátás és a szexuális jólét kontextusát és felfogását. Az 1973-ban Ohio államban családi vállalkozásként alapított vállalat azóta a világ egyik legnagyobb szexuális wellness termékgyártójává vált.
A Pipedream ötvözi az innovációt és a saját technológiát, hogy olyan termékeket szállítson, amelyek erősítik a kapcsolatot, inspirálják a meghitt pillanatokat és fokozzák az élvezetet. A Pipedream márkacsalád gyakorlatilag minden élvezeti termékkategóriát átfog – és partnereivel a Pipedream ügyfelek széles körét tudja kiszolgálni világszerte. A Pipedream büszke címzettje több mint 100 díjnak rangos ipari forrásokból, és számos AIGA, ID és IDEA Design Awards díjat kapott.