Pipedream – Two Cocks One Hole 7 Inch Dupla vastag dildó

12,190 Ft Bruttó

Elfogyott

A King Cock kielégíti a 2 az 1-ben fantáziádat egy vastag dildóval, amelyet két élethű kakasból faragtak. A kiválóan kézzel készített és rugalmas King Cock Two Cocks Two Cocks One Hole izgalmas stimulációt és kielégítő teltségérzetet biztosít. Az erőteljes tapadókorongos alap szinte bármilyen sima felületre tapad, és minden dildó hámmal kompatibilissé teszi.

Additional Information

Weight 0.468 kg
Dimensions 9 × 15 × 36 cm
Anyaga

Szín

Teljes hossza

Gyártó neve

Behelyezhető hossz

17.8 cm – 7 inch

Testbiztos

Cikk kategória

Dongs

címke

King Cock by Pipedream

Származási hely

Mexico

Csomagolás

9 x 15 x 36 cm – 3.5 x 6 x 14 inch

Termékcsoport

Vízállóság

Vízálló

Anyagcsoport

Modellnév

Two Cocks One Hole 7 Inch

Modell szám

21470

Átmérő

18.5 cm – 7.3 inch

0★

Rating

  • 5★ 0
  • 4★ 0
  • 3★ 0
  • 2★ 0
  • 1★ 0

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Pipedream – Two Cocks One Hole 7 Inch Dupla vastag dildó” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Pipedream

Azért vagyunk itt, hogy felfrissítsük a szexuális wellness világát, meghitt pillanatokat inspiráljunk, és innovatív termékeinkkel fokozzuk az élvezetet!
A Pipedream Products több mint 45 éve újradefiniálja az intim ellátás és a szexuális jólét kontextusát és felfogását. Az 1973-ban Ohio államban családi vállalkozásként alapított vállalat azóta a világ egyik legnagyobb szexuális wellness termékgyártójává vált.
A Pipedream ötvözi az innovációt és a saját technológiát, hogy olyan termékeket szállítson, amelyek erősítik a kapcsolatot, inspirálják a meghitt pillanatokat és fokozzák az élvezetet. A Pipedream márkacsalád gyakorlatilag minden élvezeti termékkategóriát átfog – és partnereivel a Pipedream ügyfelek széles körét tudja kiszolgálni világszerte. A Pipedream büszke címzettje több mint 100 díjnak rangos ipari forrásokból, és számos AIGA, ID és IDEA Design Awards díjat kapott.