Pipedream – Ulitimate P-Spot Massager Prosztata masszírozó

22,590 Ft Bruttó

Külső raktáron! Várható szállítás 2-5 munkanap.

Mny:

A Control komoly előnyökkel járA CONTROL a befolyásolás erejével készült, és olyan technológiát kínál, amely fokozza a prosztatajátékot és felemeli az intim élményeket. A prosztata/perineum vibráción keresztüli stimulálása javítja a szexuális teljesítményt és többszörös prosztataorgazmust válthat ki. A vízálló kialakítás egyedül vagy szexuális játék közben is viselhető a hatásos eredmények érdekében.a belső szár kifejezetten a prosztata stimulálására van hajlítva. Az ívelt csúcsban lévő kényelmes újratölthető motorral működtetve, tapasztalja meg az erős digitális vibrációt 3 teljesítményszinten és 7 funkcióval, hogy minden orgazmus intenzívebbé váljon. Az ergonomikus, élvezetesen formázott talp rezgést és egyenletes nyomást biztosít közvetlenül a gát régiójára a teljes kéz nélküli stimuláció érdekében. Hosszúság: 5,5′ (13,9 cm) Behelyezhető hossz: 4′ (10,1 cm)Behelyezhető szélesség: 1,1′ (2,7 cm) Egyedülálló progresszív kialakítás Speciálisan a férfi anatómiához kifejlesztett, erőteljes gyönyör Fokozza a teljesítményt és fokozza az orgazmusokat Egyszerű intuitív vezérlés 10 digitális rezgésmód Vízálló és mosható Élvezze a zuhany alatt, a kádban vagy a fürdőben Erőteljes, csendes rezgésElősíti a gyönyörtUSB újratölthető1+ óra folyamatos üzemidő töltésenként.

Additional Information

Weight 0.19 kg
Anyaga

címke

CONTROL by Sir Richards

Gyártó neve

Behelyezhető hossz

10.1 cm

Cikk kategória

Anál játékok

Szín

Származási hely

China

Termékcsoport

Anyagcsoport

Modellnév

Ulitimate P-Spot Massager

Modell szám

22409

Átmérő

2.7 cm

0★

Rating

  • 5★ 0
  • 4★ 0
  • 3★ 0
  • 2★ 0
  • 1★ 0

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Pipedream – Ulitimate P-Spot Massager Prosztata masszírozó” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Pipedream

Azért vagyunk itt, hogy felfrissítsük a szexuális wellness világát, meghitt pillanatokat inspiráljunk, és innovatív termékeinkkel fokozzuk az élvezetet!
A Pipedream Products több mint 45 éve újradefiniálja az intim ellátás és a szexuális jólét kontextusát és felfogását. Az 1973-ban Ohio államban családi vállalkozásként alapított vállalat azóta a világ egyik legnagyobb szexuális wellness termékgyártójává vált.
A Pipedream ötvözi az innovációt és a saját technológiát, hogy olyan termékeket szállítson, amelyek erősítik a kapcsolatot, inspirálják a meghitt pillanatokat és fokozzák az élvezetet. A Pipedream márkacsalád gyakorlatilag minden élvezeti termékkategóriát átfog – és partnereivel a Pipedream ügyfelek széles körét tudja kiszolgálni világszerte. A Pipedream büszke címzettje több mint 100 díjnak rangos ipari forrásokból, és számos AIGA, ID és IDEA Design Awards díjat kapott.