Pipedream – Ultra Breathable Ball Gag Szájpecek

6,490 Ft Bruttó

Külső raktáron! Várható szállítás 2-5 munkanap.

Mny:
SKU: 21865 Kategóriák: ,

Egy szót se szólj! Tanítsd meg szerelmednek, mit jelent az alázatos, pillanatok alatt ezzel a pajkos Deluxe neoprén légáteresztő golyófogóval. Te irányíthatod, hogy szerelmed mikor beszélhet, és mikor nem – valósítsd meg fantáziádat és teljesítsd vágyaidat, miközben partnered be van tömve és hallgat. A kemény gumiból készült szájkosár szorosan illeszkedik a szájába, és könnyen beállítható a stabil neoprén pántok segítségével. Neoprén fejpánt műanyag lélegző szájkosár lyukkal a könnyű légzésért Tökéletes kezdőknek Ingyenes szatén szerelmi maszk

Additional Information

Weight 0.084 kg
Dimensions 6 × 9 × 19 cm
Anyaga

címke

Fetish Fantasy by Pipedream

discount
about_the_brand
Gyártó neve

Testbiztos

Cikk kategória

Bondage / SM

Szín

Származási hely

China

Új
Csomagolás

19 x 9 x 6 cm – 7,4 x 3,5 x 2,3 inch

Termékcsoport

Anyagcsoport

Modellnév

Ultra Breathable Ball Gag

Modell szám

21865

0★

Rating

  • 5★ 0
  • 4★ 0
  • 3★ 0
  • 2★ 0
  • 1★ 0

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Pipedream – Ultra Breathable Ball Gag Szájpecek” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Pipedream

Azért vagyunk itt, hogy felfrissítsük a szexuális wellness világát, meghitt pillanatokat inspiráljunk, és innovatív termékeinkkel fokozzuk az élvezetet!
A Pipedream Products több mint 45 éve újradefiniálja az intim ellátás és a szexuális jólét kontextusát és felfogását. Az 1973-ban Ohio államban családi vállalkozásként alapított vállalat azóta a világ egyik legnagyobb szexuális wellness termékgyártójává vált.
A Pipedream ötvözi az innovációt és a saját technológiát, hogy olyan termékeket szállítson, amelyek erősítik a kapcsolatot, inspirálják a meghitt pillanatokat és fokozzák az élvezetet. A Pipedream márkacsalád gyakorlatilag minden élvezeti termékkategóriát átfog – és partnereivel a Pipedream ügyfelek széles körét tudja kiszolgálni világszerte. A Pipedream büszke címzettje több mint 100 díjnak rangos ipari forrásokból, és számos AIGA, ID és IDEA Design Awards díjat kapott.