Pipedream – Vibr. Double Delight Strap-On

39,990 Ft Bruttó

Külső raktáron! Várható szállítás 2-5 munkanap.

Mny:

Amikor a fétis játékod a lehető legjobb anyagokat követeli meg, csak a Fetish Fantasy Elite vonal lesz megfelelő! A 100%-ban orvosi minőségű Elite szilikonból készült ultra-prémium kollekció testbiztos, hipoallergén és izgatóan formázott. Az Elite szilikon gyorsan felmelegszik a testhőmérsékletre és alkalmazkodik a test körvonalaihoz, így a felhasználóknak a valaha elképzelt legrealisztikusabb stimulációt nyújtja. Ftalátmentes, latexmentes, porózusmentes és a legbiztonságosabb szexuális játékanyag a mai piacon! Duplázd meg az élvezetet és a szórakozást ezzel a hihetetlen kétvégű strap-on-nal. A szilikon dildó egyik vége a viselőjét stimulálja, míg a másik vége a partnerét gyönyörködteti. Mindkét szilikonszár ügyesen ívelt, hogy minden megfelelő pontot elérjen. Válassza ki a mindkettőjüknek megfelelő sebességet, és hagyja, hogy az erőteljes rezgések elragadják önöket. Hét izgalmas pulzációs minta ingerli és gyönyörködteti az érzékeit, miközben a kényelmes szilikon hám a helyén marad, amikor az akció felforrósodik. A szilikon heveder minden pántja könnyen beállítható, hogy a legtöbb mérethez illeszkedjen. Az állításhoz csak csúsztasd a pántokat, amíg a derékpánt feszes nem lesz, a combpántok pedig feszesnek érződnek, majd a hátul lévő műanyag Smart Clips összekapcsolásával kösd össze őket. A pántok nem mozdulnak el, és nem lazulnak ki a pillanat hevében. A móka után a tisztítás a Pipedream játéktisztítóval és meleg vízzel pillanatok alatt elvégezhető. Használj sok nedves testápolót az extra nedves, extra vad találkozáshoz.

Additional Information

Weight 0.565 kg
Dimensions 8 × 16 × 27 cm
Átmérő

4 cm – 1,5 inch

Szükséges elemek száma

2

címke

Fetish Fantasy Extreme by Pipedream

Anyaga

Gyártó neve

Behelyezhető hossz

12 cm – 4,68 inch

Elemeket tartalmaz

Nem

Testbiztos

Cikk kategória

Strap On

Származási hely

China

Csomagolás

16 x 27 x 8 cm – 6,2 x 10,5 x 3,1 inch

Szín

Termékcsoport

Vízállóság

Vízálló

Anyagcsoport

Modellnév

Vibrating Double Delight Strap-On

Modell szám

22169

Teljes hossza

Szükséges akkumulátorok

["AAA"]

0★

Rating

  • 5★ 0
  • 4★ 0
  • 3★ 0
  • 2★ 0
  • 1★ 0

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Pipedream – Vibr. Double Delight Strap-On” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Pipedream

Azért vagyunk itt, hogy felfrissítsük a szexuális wellness világát, meghitt pillanatokat inspiráljunk, és innovatív termékeinkkel fokozzuk az élvezetet!
A Pipedream Products több mint 45 éve újradefiniálja az intim ellátás és a szexuális jólét kontextusát és felfogását. Az 1973-ban Ohio államban családi vállalkozásként alapított vállalat azóta a világ egyik legnagyobb szexuális wellness termékgyártójává vált.
A Pipedream ötvözi az innovációt és a saját technológiát, hogy olyan termékeket szállítson, amelyek erősítik a kapcsolatot, inspirálják a meghitt pillanatokat és fokozzák az élvezetet. A Pipedream márkacsalád gyakorlatilag minden élvezeti termékkategóriát átfog – és partnereivel a Pipedream ügyfelek széles körét tudja kiszolgálni világszerte. A Pipedream büszke címzettje több mint 100 díjnak rangos ipari forrásokból, és számos AIGA, ID és IDEA Design Awards díjat kapott.