Pipedream – Vibr. Double Delight Strap-On

25,590 Ft Bruttó

Külső raktáron! Várható szállítás 2-5 munkanap.

Mny:

Hozzon létre egy zümmögést és duplázza meg az izgalmat a Fetish Fantasy Series Vibrating Double Delight Strap-On! Az egyik végével bekötheted, míg a másik végével kényelmesen behatolhatsz partneredbe. Bárki használhatja, akinek van egy lyuk, amibe beleteheti, és egy lyuk, amibe beleteheti! Mindkét dong vibrál, és mindkettőnek saját teljesítményszabályozója van, így mindketten irányíthatjátok a saját vagy egymás örömét! Az elasztikus pánt könnyen beállítható, hogy a legtöbb mérethez illeszkedjen, miközben a dildó kényelmesen a helyén marad. Te és a partnered imádni fogjátok a vibrátor vastagságát és élethű tapintását… és ti is imádni fogjátok az eredményt! 6′ (15cm) ftalátmentes kétoldalas vibrációs vibrációs dildó 2 erőteljes vibráló golyó 2 egyedi kéz nélküli teljesítményszabályozó állítható rugalmas heveder Ingyenes szatén szerelmi maszk.

Additional Information

Weight 0.624 kg
Dimensions 8 × 14 × 30 cm
Anyaga

Szín

Modell szám

22061

Modellnév

Vibrating Double Delight Strap-On

Anyagcsoport

Termékcsoport

Csomagolás

30 x 14 x 8 cm – 11,7 x 5,5 x 3,1 inch

Új
Származási hely

China

Szükséges elemek száma

4

címke

Fetish Fantasy by Pipedream

Cikk kategória

Strap On

Testbiztos

Elemeket tartalmaz

Nem

Behelyezhető hossz

15 cm

Gyártó neve

discount
about_the_brand
Szükséges akkumulátorok

["AA"]

0★

Rating

  • 5★ 0
  • 4★ 0
  • 3★ 0
  • 2★ 0
  • 1★ 0

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Pipedream – Vibr. Double Delight Strap-On” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Pipedream

Azért vagyunk itt, hogy felfrissítsük a szexuális wellness világát, meghitt pillanatokat inspiráljunk, és innovatív termékeinkkel fokozzuk az élvezetet!
A Pipedream Products több mint 45 éve újradefiniálja az intim ellátás és a szexuális jólét kontextusát és felfogását. Az 1973-ban Ohio államban családi vállalkozásként alapított vállalat azóta a világ egyik legnagyobb szexuális wellness termékgyártójává vált.
A Pipedream ötvözi az innovációt és a saját technológiát, hogy olyan termékeket szállítson, amelyek erősítik a kapcsolatot, inspirálják a meghitt pillanatokat és fokozzák az élvezetet. A Pipedream márkacsalád gyakorlatilag minden élvezeti termékkategóriát átfog – és partnereivel a Pipedream ügyfelek széles körét tudja kiszolgálni világszerte. A Pipedream büszke címzettje több mint 100 díjnak rangos ipari forrásokból, és számos AIGA, ID és IDEA Design Awards díjat kapott.