Pipedream – Vibrating Ass Dark Skin Élethű női popsi

57,390 Ft Bruttó

Külső raktáron! Várható szállítás 2-5 munkanap.

Mny:

A szabadalmaztatott Fanta Flesh formulánkból készült, szuperpuha belseje olyan, mint az igazi – csak jobb! Forradalmi formulánk a valódi bőr kinézetét és érzését utánozza, és gyengéden körbeöleli a gyönyörrúd minden egyes centiméterét. Turbózd fel a fantáziádat a többsebességes golyóval, hogy élvezhesd az ultraerős rezgéseket. Használj sok Moist® síkosítót az extra nedves, extra vad találkozáshoz! Amikor végeztél a mókával és elélvezel, ne aggódj semmi miatt – ő imádja a meleg töltetet mélyen belül! A tisztításhoz egyszerűen öblítsd ki a lyukakat meleg vízzel és játéktisztítóval.

Additional Information

Weight 2.825 kg
Dimensions 11 × 37 × 39 cm
Átmérő

25 cm – 10 inch

Származási hely

China

Modell szám

21581

Modellnév

Vibrating Ass Dark Skin

Anyagcsoport

Termékcsoport

Csomagolás

39 x 37 x 11 cm – 15,2 x 14,4 x 4,3 inch

Szín

címke

Fetish Fantasy Extreme by Pipedream

Szükséges elemek száma

2

Cikk kategória

Masturbator

Testbiztos

Elemeket tartalmaz

Nem

Gyártó neve

Anyaga

Szükséges akkumulátorok

["AA"]

Teljes hossza

0★

Rating

  • 5★ 0
  • 4★ 0
  • 3★ 0
  • 2★ 0
  • 1★ 0

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Pipedream – Vibrating Ass Dark Skin Élethű női popsi” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Pipedream

Azért vagyunk itt, hogy felfrissítsük a szexuális wellness világát, meghitt pillanatokat inspiráljunk, és innovatív termékeinkkel fokozzuk az élvezetet!
A Pipedream Products több mint 45 éve újradefiniálja az intim ellátás és a szexuális jólét kontextusát és felfogását. Az 1973-ban Ohio államban családi vállalkozásként alapított vállalat azóta a világ egyik legnagyobb szexuális wellness termékgyártójává vált.
A Pipedream ötvözi az innovációt és a saját technológiát, hogy olyan termékeket szállítson, amelyek erősítik a kapcsolatot, inspirálják a meghitt pillanatokat és fokozzák az élvezetet. A Pipedream márkacsalád gyakorlatilag minden élvezeti termékkategóriát átfog – és partnereivel a Pipedream ügyfelek széles körét tudja kiszolgálni világszerte. A Pipedream büszke címzettje több mint 100 díjnak rangos ipari forrásokból, és számos AIGA, ID és IDEA Design Awards díjat kapott.