Pipedream – Vibrating Breast Suck-Hers Rezgő mellbimbó pumpa

13,690 Ft Bruttó

Elfogyott

SKU: 22321 Kategóriák: ,

A mellei vágytak a figyelemre. Megsimogatta a mellbimbóját a vibráló mellszívó lágy, szilikonos anyagával, és ráhelyezte az egész mellére. Az mohón megragadta a mellét, és mindkét kezét szabadon hagyta. A kecses örömcsomók csiklandozták érzékeny bőrét, amikor megnyomta az élénk kis vibrátor “On” gombját. Azonnal érzéki rezgések rohama csiklandozta a mellbimbóját, és izgató gyönyör söpört végig a mellén. Érezte, hogy a teste reagál az izgalmas érzésekre. Lélegzete felgyorsult, amikor a második vibráló mellszívót a másik melle fölé helyezte. Egy gyors gombnyomás, és az ébredező rezgések újabb hulláma áramlott végig a felsőtestén. Ooooh, érezte, hogy melegség terjed szét a lábai között. Nem volt felkészülve arra az intenzív élvezetre, amit a vibráló mellszívó-heréi okoztak neki. Érezte, hogy a csúcspontja egyre közelebb és közelebb kerül, mígnem egész teste megremegett, ahogy egy erőteljes orgazmus végiggördült rajta. Ó igen, gondolta, a mellorgazmus tényleg lehetséges. Minden csak róla szól. További információk itt érhetők el.

Additional Information

Weight 0.166 kg
Dimensions 8 × 11 × 20 cm
címke

Fantasy For Her by Pipedream

Csomagolás

4.5 x 3 x 8 inch / 11 x 8 x 20 cm

Teljes hossza

Modell szám

22321

Modellnév

Vibrating Breast Suck-Hers

Anyagcsoport

Vízállóság

Vízálló

Rezegő funkció

Termékcsoport

Új
Anyaga

Származási hely

China

Szín

Szükséges elemek száma

2

Cikk kategória

Pumps

Elemeket tartalmaz

Nem

Gyártó neve

about_the_brand
Szükséges akkumulátorok

["AAA"]

0★

Rating

  • 5★ 0
  • 4★ 0
  • 3★ 0
  • 2★ 0
  • 1★ 0

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Pipedream – Vibrating Breast Suck-Hers Rezgő mellbimbó pumpa” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Pipedream

Azért vagyunk itt, hogy felfrissítsük a szexuális wellness világát, meghitt pillanatokat inspiráljunk, és innovatív termékeinkkel fokozzuk az élvezetet!
A Pipedream Products több mint 45 éve újradefiniálja az intim ellátás és a szexuális jólét kontextusát és felfogását. Az 1973-ban Ohio államban családi vállalkozásként alapított vállalat azóta a világ egyik legnagyobb szexuális wellness termékgyártójává vált.
A Pipedream ötvözi az innovációt és a saját technológiát, hogy olyan termékeket szállítson, amelyek erősítik a kapcsolatot, inspirálják a meghitt pillanatokat és fokozzák az élvezetet. A Pipedream márkacsalád gyakorlatilag minden élvezeti termékkategóriát átfog – és partnereivel a Pipedream ügyfelek széles körét tudja kiszolgálni világszerte. A Pipedream büszke címzettje több mint 100 díjnak rangos ipari forrásokból, és számos AIGA, ID és IDEA Design Awards díjat kapott.