Pipedream – Vibrating Cock 9 Inch

20,490 Ft Bruttó

Külső raktáron! Várható szállítás 2-5 munkanap.

Mny:
SKU: 21353 Kategóriák: , ,

Szeretné, ha az első vibrátora úgy nézne ki és úgy érezné magát, mint a kőkemény csődör, amiről mindig is fantáziált? Hagyja abba az álmodozást, és szálljon le a Királlyal! Minden erezet, minden tengely és minden fej kézzel, finom részletességgel készült, hogy a valaha elképzelt legrealisztikusabb élményt nyújtsa. Pózolható gerinccel rendelkezik, egyszerűen hajlítsd a farkat a kedvenc formádra, hogy minden alkalommal pontosan a megfelelő helyre találj. Fokozza az élvezetet a többsebességes tárcsa egyszerű csavarásával az ultraerős rezgésekhez, amelyek elrepítik Önt. Ezt a vízálló vibrátort akár a zuhanyzóba, a forró kádba vagy a gyógyfürdőbe is magaddal viheted, és a fürdőzést játékidővé változtathatod! A szupererős tapadókorongos alap szinte bármilyen sima, lapos felülethez tapad, és heveder-kompatibilitást kínál a hevederes szórakozáshoz. Ragaszd a padlóra, falra, csempére vagy ágytámaszra, és biztosan a helyén marad. Használat után mindig használd a kioldó fület a tapadókorong eltávolításához. A tapadókorong eltávolítható a vibrátorról, egyszerűen kicsavarva azt az alapról, hogy könnyebben kezelhető legyen a kézi játék során. Használjon sok nedves testápolót az extra nedves és vad élményért. A tisztítás a móka után egy pillanat alatt elvégezhető a Pipedream játéktisztítóval és meleg vízzel.

Additional Information

Weight 0.53 kg
Dimensions 8 × 10 × 32 cm
Átmérő

5 cm – 2,1 inch

Szükséges elemek száma

3

Anyaga

címke

King Cock by Pipedream

Gyártó neve

Behelyezhető hossz

18 cm – 7,02 inch

Elemeket tartalmaz

Nem

Testbiztos

Cikk kategória

Dongs

Származási hely

Mexico

Csomagolás

10 x 8 x 32 cm – 3,9 x 3,1 x 12,5 inch

Szín

Termékcsoport

Vízállóság

Vízálló

Anyagcsoport

Modellnév

Vibrating Cock 9 Inch

Modell szám

21353

Teljes hossza

Szükséges akkumulátorok

["AAA"]

0★

Rating

  • 5★ 0
  • 4★ 0
  • 3★ 0
  • 2★ 0
  • 1★ 0

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Pipedream – Vibrating Cock 9 Inch” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Pipedream

Azért vagyunk itt, hogy felfrissítsük a szexuális wellness világát, meghitt pillanatokat inspiráljunk, és innovatív termékeinkkel fokozzuk az élvezetet!
A Pipedream Products több mint 45 éve újradefiniálja az intim ellátás és a szexuális jólét kontextusát és felfogását. Az 1973-ban Ohio államban családi vállalkozásként alapított vállalat azóta a világ egyik legnagyobb szexuális wellness termékgyártójává vált.
A Pipedream ötvözi az innovációt és a saját technológiát, hogy olyan termékeket szállítson, amelyek erősítik a kapcsolatot, inspirálják a meghitt pillanatokat és fokozzák az élvezetet. A Pipedream márkacsalád gyakorlatilag minden élvezeti termékkategóriát átfog – és partnereivel a Pipedream ügyfelek széles körét tudja kiszolgálni világszerte. A Pipedream büszke címzettje több mint 100 díjnak rangos ipari forrásokból, és számos AIGA, ID és IDEA Design Awards díjat kapott.