Pipedream – Vibrating Nipple Clamps Rezgő mellbimbó csipesz

11,232 Ft Bruttó

Elfogyott

SKU: 22043 Kategóriák: ,

Végre egy vibráló mellbimbóbilincs a láncok és zsinórok súlya nélkül! A Wireless Vibrating Nipple Clamps izgalmas rezgéseket biztosít a mellbimbóidnak terjedelmes zsinórok vagy távirányítók használata nélkül. Ezek a vízálló csodák egyetlen gombnyomással aktiválódnak, és erőteljes pulzálást biztosítanak ott, ahol a legjobban szeretnéd! A suttogóan csendes motorok csiklandoznak és ingerelnek, míg a puha Luv-Touch bevonat remekül illeszkedik a bőrödhöz. A feszesség beállításához egyszerűen csúsztasd el a feszítőkart, amíg a bilincsek szépen és szorosan nem feszülnek. A rugós bilincsek biztosítják, hogy a bilincsek nem esnek le, amikor a művelet felmelegszik, a fogak pedig úgy vannak kialakítva, hogy kényelmesen illeszkedjenek, így hosszabb ideig élvezheti őket. Próbálja ki őket a zuhany alatt vagy a fürdőben, és változtassa a fürdőidőt gyönyörré!

Additional Information

Weight 0.075 kg
Dimensions 4 × 13 × 16 cm
about_the_brand
Származási hely

China

Modell szám

22043

Modellnév

Vibrating Nipple Clamps

Anyagcsoport

Vízállóság

Vízálló

Termékcsoport

Csomagolás

16 x 13 x 4 cm – 6,2 x 5,1 x 1,6 inch

Új
Szín

címke

Fetish Fantasy by Pipedream

Szükséges elemek száma

4

Cikk kategória

Bondage / SM

Testbiztos

Elemeket tartalmaz

Igen

Gyártó neve

discount
Anyaga

Szükséges akkumulátorok

["AG13 / LR44"]

0★

Rating

  • 5★ 0
  • 4★ 0
  • 3★ 0
  • 2★ 0
  • 1★ 0

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Pipedream – Vibrating Nipple Clamps Rezgő mellbimbó csipesz” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Pipedream

Azért vagyunk itt, hogy felfrissítsük a szexuális wellness világát, meghitt pillanatokat inspiráljunk, és innovatív termékeinkkel fokozzuk az élvezetet!
A Pipedream Products több mint 45 éve újradefiniálja az intim ellátás és a szexuális jólét kontextusát és felfogását. Az 1973-ban Ohio államban családi vállalkozásként alapított vállalat azóta a világ egyik legnagyobb szexuális wellness termékgyártójává vált.
A Pipedream ötvözi az innovációt és a saját technológiát, hogy olyan termékeket szállítson, amelyek erősítik a kapcsolatot, inspirálják a meghitt pillanatokat és fokozzák az élvezetet. A Pipedream márkacsalád gyakorlatilag minden élvezeti termékkategóriát átfog – és partnereivel a Pipedream ügyfelek széles körét tudja kiszolgálni világszerte. A Pipedream büszke címzettje több mint 100 díjnak rangos ipari forrásokból, és számos AIGA, ID és IDEA Design Awards díjat kapott.