Pipedream – Vibrating Nipple Pleasure Cups Rezgő mellbimbó pumpa

SKU: 22119 Kategóriák: ,

A hihetetlen Fetish Fantasy sorozatú vibráló élvezetes csészékkel a mellbimbóidat a gyönyörtől megdobogtathatod! Az ősi kínai csészékből származó technikákat használva ezek az egyedülálló mellbimbó-stimulátorok lehetővé teszik, hogy elképesztő szívást alkalmazzanak a mellbimbóidra, és az érzést izgalmas rezgésekkel kombinálják! A műanyag élvezeti csészék szuper puha szilikonnal vannak bélelve, és erőteljes mikrovibrátorokkal rendelkeznek, amelyek hihetetlen vibrációt biztosítanak ott, ahol a legjobban szeretnéd! A legjobb eredmény eléréséhez kapcsolja be a mikrovibrátort, helyezze a csészét a mellére közvetlenül a mellbimbója fölé, csatlakoztassa az orvosi stílusú pumpagolyót, amíg el nem éri a kívánt szívási szintet, majd vegye ki a pumpagolyót. Miután eltávolította a pumpát, a gyönyörkehely fenntartja erőteljes szívóerejét, amíg meg nem húzza a kehely tetején lévő kioldó csapot. Élvezni fogja a közvetlen rezgéseket a legérzékenyebb erogén zónáján, miközben partnere élvezi az új, puffadt megjelenését! Mindössze 3 pumpálással mindkét mellre, mellbimbói szenvedélyesen megduzzadnak, így azok felállnak, duzzadtak és szuperérzékenyek lesznek. Amint a bizsergető rezgések beindulnak, élvezni fogod a legérzékenyebb területeid kéz nélküli stimulálását. A szívás feloldásához egyszerűen húzza meg az egyes csészék tetején lévő csapot, hogy enyhítse a nyomást.

Additional Information

Weight 0.216 kg
Dimensions 8 × 11 × 20 cm
címke

Fetish Fantasy by Pipedream

Származási hely

China

Modell szám

22119

Modellnév

Vibrating Nipple Pleasure Cups

Anyagcsoport

Termékcsoport

Csomagolás

8 x 11 x 20 cm – 3,1 x 4,3 x 7,8 inch

Új
Szín

Anyaga

Szükséges elemek száma

1

Cikk kategória

Pumps

Testbiztos

Elemeket tartalmaz

Igen

Gyártó neve

discount
about_the_brand
Szükséges akkumulátorok

["AG13 / LR44"]

0★

Rating

  • 5★ 0
  • 4★ 0
  • 3★ 0
  • 2★ 0
  • 1★ 0

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Pipedream – Vibrating Nipple Pleasure Cups Rezgő mellbimbó pumpa” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Pipedream

Azért vagyunk itt, hogy felfrissítsük a szexuális wellness világát, meghitt pillanatokat inspiráljunk, és innovatív termékeinkkel fokozzuk az élvezetet!
A Pipedream Products több mint 45 éve újradefiniálja az intim ellátás és a szexuális jólét kontextusát és felfogását. Az 1973-ban Ohio államban családi vállalkozásként alapított vállalat azóta a világ egyik legnagyobb szexuális wellness termékgyártójává vált.
A Pipedream ötvözi az innovációt és a saját technológiát, hogy olyan termékeket szállítson, amelyek erősítik a kapcsolatot, inspirálják a meghitt pillanatokat és fokozzák az élvezetet. A Pipedream márkacsalád gyakorlatilag minden élvezeti termékkategóriát átfog – és partnereivel a Pipedream ügyfelek széles körét tudja kiszolgálni világszerte. A Pipedream büszke címzettje több mint 100 díjnak rangos ipari forrásokból, és számos AIGA, ID és IDEA Design Awards díjat kapott.