Pipedream – Vibrating Nipple Teazers Rezgő mellbimbó csipesz

7,190 Ft Bruttó

Külső raktáron! Várható szállítás 2-5 munkanap.

Mny:
SKU: 22260 Kategóriák: ,

Élvezze a hihetetlen, kéz nélküli stimulációt a vibráló szilikon mellbimbó lasztival. Ezek az elegáns szilikon csodák egyetlen kapcsolóval aktiválódnak, hogy erőteljes rezgéseket biztosítsanak ott, ahol a legjobban szeretnéd. A suttogóan csendes motor csiklandoz és ingerel, míg a szuperpuha szilikon remekül simul a bőrödhöz. Egyszerűen helyezze mellbimbóját a hurokba, húzza le a rögzítőt a feszesség beállításához, majd kapcsolja be magát azonnal a kapcsoló egy pöccintésével! A mellékelt LR41-es elemek cseréjéhez vegye ki a golyót a hüvelyből.

Additional Information

Weight 0.032 kg
Dimensions 2 × 7 × 17 cm
címke

Fetish Limited Edition by Pipedream

Szín

Teljes hossza

Modell szám

22260

Modellnév

Vibrating Nipple Teazers

Anyagcsoport

Termékcsoport

Csomagolás

2 x 7 x 17 cm – 0,8 x 2,7 x 6,6 inch

Származási hely

China

Szükséges elemek száma

2

Anyaga

Cikk kategória

Bondage / SM

Testbiztos

Elemeket tartalmaz

Igen

Behelyezhető hossz

1 cm – 0,39 inch

Gyártó neve

Szükséges akkumulátorok

["AG3 / LR41"]

Átmérő

1 cm – 0,51 inch

0★

Rating

  • 5★ 0
  • 4★ 0
  • 3★ 0
  • 2★ 0
  • 1★ 0

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Pipedream – Vibrating Nipple Teazers Rezgő mellbimbó csipesz” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Pipedream

Azért vagyunk itt, hogy felfrissítsük a szexuális wellness világát, meghitt pillanatokat inspiráljunk, és innovatív termékeinkkel fokozzuk az élvezetet!
A Pipedream Products több mint 45 éve újradefiniálja az intim ellátás és a szexuális jólét kontextusát és felfogását. Az 1973-ban Ohio államban családi vállalkozásként alapított vállalat azóta a világ egyik legnagyobb szexuális wellness termékgyártójává vált.
A Pipedream ötvözi az innovációt és a saját technológiát, hogy olyan termékeket szállítson, amelyek erősítik a kapcsolatot, inspirálják a meghitt pillanatokat és fokozzák az élvezetet. A Pipedream márkacsalád gyakorlatilag minden élvezeti termékkategóriát átfog – és partnereivel a Pipedream ügyfelek széles körét tudja kiszolgálni világszerte. A Pipedream büszke címzettje több mint 100 díjnak rangos ipari forrásokból, és számos AIGA, ID és IDEA Design Awards díjat kapott.