Pipedream – Vibrating Pussy Pump Rezgő hüvely pumpa

22,190 Ft Bruttó

Külső raktáron! Várható szállítás 2-5 munkanap.

Mny:

Nézze meg, ahogy a puncija új szélsőségekre duzzad a Fetish Fantasy Extreme Vibrating Pussy Pump segítségével! Egyszerűen helyezze a kontúros csészét a punci ajkaira, majd indítsa be a nagy intenzitású szuper szívást a könnyen fogható, orvosi stílusú pumpakart meghúzva. Amint a pumpa a rendkívül hatalmas ajkak köré simul, stimulálja a duzzanatot vibráló zümmögéssel a többsebességes golyó aktiválásával! A kézi vezérlőegység tárcsájának gyors elfordításával a puncija szenvedélyesen felpuffad és vibrálni fog az élvezetektől. A nyomás enyhítéséhez egyszerűen nyomja meg a gyorskioldó szelepet, és máris készen áll a nagyszabású szórakozásra! A vibráló golyó a szivattyúhéjból is eltávolítható, így a szivattyú szívóhatását élvezve stimulálhatod mellbimbóidat vagy más erogén zónáidat. A tisztítás a móka után egy pillanat alatt elvégezhető a Pipedream játéktisztítóval és meleg vízzel.

Additional Information

Weight 0.313 kg
Dimensions 8 × 14 × 27 cm
címke

Fetish Fantasy Extreme by Pipedream

Származási hely

China

Modell szám

21692

Modellnév

Vibrating Pussy Pump

Anyagcsoport

Termékcsoport

Csomagolás

27 x 14 x 8 cm – 10,5 x 5,5 x 3,1 inch

Új
Szín

Anyaga

Szükséges elemek száma

2

Cikk kategória

Pumps

Testbiztos

Elemeket tartalmaz

Nem

Gyártó neve

discount
about_the_brand
Szükséges akkumulátorok

["AA"]

0★

Rating

  • 5★ 0
  • 4★ 0
  • 3★ 0
  • 2★ 0
  • 1★ 0

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Pipedream – Vibrating Pussy Pump Rezgő hüvely pumpa” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Pipedream

Azért vagyunk itt, hogy felfrissítsük a szexuális wellness világát, meghitt pillanatokat inspiráljunk, és innovatív termékeinkkel fokozzuk az élvezetet!
A Pipedream Products több mint 45 éve újradefiniálja az intim ellátás és a szexuális jólét kontextusát és felfogását. Az 1973-ban Ohio államban családi vállalkozásként alapított vállalat azóta a világ egyik legnagyobb szexuális wellness termékgyártójává vált.
A Pipedream ötvözi az innovációt és a saját technológiát, hogy olyan termékeket szállítson, amelyek erősítik a kapcsolatot, inspirálják a meghitt pillanatokat és fokozzák az élvezetet. A Pipedream márkacsalád gyakorlatilag minden élvezeti termékkategóriát átfog – és partnereivel a Pipedream ügyfelek széles körét tudja kiszolgálni világszerte. A Pipedream büszke címzettje több mint 100 díjnak rangos ipari forrásokból, és számos AIGA, ID és IDEA Design Awards díjat kapott.