Pipedream – Vibrating Roto Suck-Her Rezgő hüvely szivattyú

27,390 Ft Bruttó

Külső raktáron! Várható szállítás 2-5 munkanap.

Mny:

A vibráló roto szopó-her a lába közötti hasadékot ölelte át a puha, Elite szilikon tapadókorongjával. Addig forgatta a csészét, amíg az szorosan a legérzékenyebb régiójának bőréhez nem simult. Amikor óvatosan megnyomta az “S” gombot, egy szívóerő rántotta meg, és gyönyör hullámzását okozta legintimebb ajkain. Megnyomta az “R” gombot, hogy feloldja a szívást, és azon kapta magát, hogy újra és újra megnyomja az “R” gombot, miközben az megfejte a csiklóját, és nedvességet okozott a lábai között. Zihált, amikor az első orgazmusa heves intenzitással tépte át. Az alsó ajkát harapdálta, miközben megnyomta a “V” gombot, hogy hihetetlen élményét vibrációval egészítse ki. Igen, a tűhegyes rezgés csiklandozta a csiklóját, és még többre vágyott. Újra és újra megnyomta a “V” gombot, ahogy a hullámzó rezgés és pulzáló minták miatt becsukta a szemét és sikoltott a puszta gyönyörtől. A szívóerő ingerlően húzta nedves nyílását. Érezte a felemelő vibrációt egészen a lábujjaiig. Szorosabban a puha dombjához húzta a rezgő roto szopót, és ringatózni kezdett ellene. Tudta, hogy a második orgazmusa még erősebb lesz, mint az első. Eksztázisban felkiáltott, ahogy izmai megfeszültek, és orgazmusának hatalmas hullámai végigsöpörtek a testén. Elmosolyodott. Szexuális ébredése még csak most kezdődött. Minden csak róla szólt. További információk itt érhetők el.

Additional Information

Weight 0.242 kg
Dimensions 6 × 11 × 28 cm
címke

Fantasy For Her by Pipedream

Csomagolás

4.5 x 2.5 x 11 inch / 11 x 6 x28 cm

Teljes hossza

Modell szám

22325

Modellnév

Vibrating Roto Suck-Her

Anyagcsoport

Rezegő funkció

Termékcsoport

Új
Anyaga

Származási hely

China

Szín

Szükséges elemek száma

2

Cikk kategória

Pumps

Elemeket tartalmaz

Nem

Gyártó neve

about_the_brand
Szükséges akkumulátorok

["AAA"]

0★

Rating

  • 5★ 0
  • 4★ 0
  • 3★ 0
  • 2★ 0
  • 1★ 0

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Pipedream – Vibrating Roto Suck-Her Rezgő hüvely szivattyú” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Pipedream

Azért vagyunk itt, hogy felfrissítsük a szexuális wellness világát, meghitt pillanatokat inspiráljunk, és innovatív termékeinkkel fokozzuk az élvezetet!
A Pipedream Products több mint 45 éve újradefiniálja az intim ellátás és a szexuális jólét kontextusát és felfogását. Az 1973-ban Ohio államban családi vállalkozásként alapított vállalat azóta a világ egyik legnagyobb szexuális wellness termékgyártójává vált.
A Pipedream ötvözi az innovációt és a saját technológiát, hogy olyan termékeket szállítson, amelyek erősítik a kapcsolatot, inspirálják a meghitt pillanatokat és fokozzák az élvezetet. A Pipedream márkacsalád gyakorlatilag minden élvezeti termékkategóriát átfog – és partnereivel a Pipedream ügyfelek széles körét tudja kiszolgálni világszerte. A Pipedream büszke címzettje több mint 100 díjnak rangos ipari forrásokból, és számos AIGA, ID és IDEA Design Awards díjat kapott.