Pipedream – Vibrating Strapless Strap-On Pánt nélküli dildó

23,890 Ft Bruttó

Külső raktáron! Várható szállítás 2-5 munkanap.

Mny:

Élvezze a kéz nélküli stimulációt és a forró szemtől-szembe szexet a felfújható, vibráló, pánt nélküli pánt nélküli pánttal! Ez a pánt nélküli dupla dildó okosan, a megfelelő szögben ívelt, és minden egyes szenvedélyes lökésnél a viselőjében marad. A belső dugó az orvosi stílusú golyós pumpa segítségével felfújódik, sűrű stimulációval töltve fel a viselőjét, és a strap-on a helyén marad akkor is, amikor az akció felforrósodik. Az erőteljes, több sebességű golyó hihetetlen rezgéseket küld az egész tengelyen keresztül – válasszon egy Önnek megfelelő sebességet, és hagyja, hogy a csendes rezgések elragadják szeretőjét!

Additional Information

Weight 0.338 kg
Dimensions 8 × 16 × 27 cm
Cikk kategória

Strap On

Szükséges elemek száma

2

Modell szám

22125

Modellnév

Vibrating Strapless Strap-On

Anyagcsoport

Termékcsoport

Csomagolás

27 x 8 x 16 cm – 10,5 x 3,1 x 6,2 inch

Származási hely

China

Szín

Szükséges akkumulátorok

["AA"]

Anyaga

Testbiztos

Elemeket tartalmaz

Nem

Behelyezhető hossz

12 cm

Gyártó neve

címke

Fetish Fantasy by Pipedream

Átmérő

3.3 cm

0★

Rating

  • 5★ 0
  • 4★ 0
  • 3★ 0
  • 2★ 0
  • 1★ 0

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Pipedream – Vibrating Strapless Strap-On Pánt nélküli dildó” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Pipedream

Azért vagyunk itt, hogy felfrissítsük a szexuális wellness világát, meghitt pillanatokat inspiráljunk, és innovatív termékeinkkel fokozzuk az élvezetet!
A Pipedream Products több mint 45 éve újradefiniálja az intim ellátás és a szexuális jólét kontextusát és felfogását. Az 1973-ban Ohio államban családi vállalkozásként alapított vállalat azóta a világ egyik legnagyobb szexuális wellness termékgyártójává vált.
A Pipedream ötvözi az innovációt és a saját technológiát, hogy olyan termékeket szállítson, amelyek erősítik a kapcsolatot, inspirálják a meghitt pillanatokat és fokozzák az élvezetet. A Pipedream márkacsalád gyakorlatilag minden élvezeti termékkategóriát átfog – és partnereivel a Pipedream ügyfelek széles körét tudja kiszolgálni világszerte. A Pipedream büszke címzettje több mint 100 díjnak rangos ipari forrásokból, és számos AIGA, ID és IDEA Design Awards díjat kapott.